Ένα 2χρονο αγοράκι εκμεταλλεύτηκε το ξεκλείδωτο κινητό της μητέρας του και παρήγγειλε 31 cheeseburgers από τα McDonald’s, στο Τέξας. H Kelsey Golden δούλευε όταν ο γιος της, Barrett, πήρε το κινητό της γιατί του άρεσε να βλέπει την αντανάκλασή του στην κάμερα του τηλεφώνου, όπως είπε η CNN.

«Άρχισε να επεξεργάζεται και να πιέζει την οθόνη, το κουνούσε λες και το χέρι του ήταν τρενάκι». Στην συνέχεια της ήρθε ένα μήνυμα που έγραφε πως το πακέτο της θα αργήσει να φτάσει. Μερικές φορές έπαιρνε φαγητό για τα μεγαλύτερα παιδιά της, αλλά εκείνη την ημέρα θυμόταν ότι δεν είχε παραγγείλει από την DoorDash.

«Όπως το είπε, ήμουν έξω και έπαιζα με τον Barrett στη βεράντα. Ένα αυτοκίνητο μπαίνει μέσα και πήγα σε αυτό. Τότε μια γυναίκα έβγαλε μια γιγάντια τσάντα McDonald’s με 31 cheeseburgers».

Αρχικά πίστεψε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος στην παράδοση, μετά όμως θυμήθηκε πως είχε δώσει το κινητό της στον γιό της. «Είδα το κινητό μου και είχε γίνει μία παραγγελία την ώρα που έπαιζε με το κινητό μου». Πήρε την παραγγελία αλλά επειδή κανένα μέλος της οικογένειας δεν τρώει cheeseburger, τα προσέφερε δωρεάν σε όποιον τα ήθελε μέσω Facebook.

Το κόστος της παραγγελίας ήταν 91,70 δολάρια, καθώς ο μικρός άφησε και γενναιόδωρο πουρμπουάρ, είπε η Golden. Δεν είχε ιδέα ότι το λάθος θα γινόταν viral. Την Παρασκευή, εκείνη και ο Barrett προσκλήθηκαν σε μια συνάντηση με το προσωπικό των McDonald’s, όπου ο γιος της μπόρεσε να συναντήσει τις μασκότ της εταιρείας, να τραβήξει φωτογραφίες και να απολαύσει μερικές κοτομπουκιές. Όσον αφορά τα burgers, ελπίζει να έκανε κάποιους χαρούμενους εκείνη την ημέρα. «Ελπίζω να σκορπίσει λίγο χιούμορ σε έναν θλιβερό κόσμο», είπε.

Πηγή: Cnn.com

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Γιατί όλοι κλαίνε στο Tiktok; Το viral φίλτρο για «γέλια μέχρι δακρύων»

Βρετάνια: Το μερακλίδικο πιτόγυρο που έγινε viral στο TikTok – Το θέλουμε κι εδώ

Adidas και Gucci έφτιαξαν ομπρέλα 1.600 δολαρίων, αλλά δεν προστατεύει από τη βροχή