Viral έγινε το απόγευμα της Τρίτης το βίντεο όπου ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του Τάιλερ ΜακΜπέθ βρίσκονται σε εστιατόριο στα Μετέωρα και τα πίνουν μαζί με μια πληθωρική ξανθιά ονόματι Μόνικα Μάρση.

Και το χθεσινό viral έχει πάντοτε και απόνερα, είτε θετικά είτε αρνητικά, αναλόγως πώς θα το δει κάποιος. Για την υποφαινόμενη θα δείξει, αφού το προφίλ της στο Instagram από το απόγευμα της Τρίτης ως και το μεσημέρι της Τετάρτης, έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απήχησή του, με τους ακόλουθους της να πενταπλασιάζονται.

Η κ. Μάρση, που είναι υπεύθυνη στο εν λόγω μαγαζί στα Μετέωρα, είχε μόλις 259 ακόλουθους στο Instagram, αλλά μετά το βίντεο με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, οι ακόλουθοι βρίσκονται τώρα στους 1.365 με διαρκώς ανοδική τάση και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πού θα φτάσει και ποια είναι η δυναμική που έχει το όνομα «Κασσελάκης». Σίγουρα, σε πολιτικό επίπεδο έχει αποδειχθεί πως είναι ελάχιστη. Σε lifestyle επίπεδο όμως είναι μεγάλη και μάλλον θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να ασχοληθεί με το pr ο κ. Κασσελάκης παρά με την πολιτική.

Πάντως, δεν είναι μόνο θετικό αυτό, μιας και αν κοιτάξει κανείς στο βίντεο στο προφίλ της κ. Μάρση, τα σχόλια που γίνονται είναι τραγικά, θλιβερά, σεξιστικά, ομοφοβικά, όλα τα αρνητικά που μπορεί κάποιος να βρει, τα έχουν τα σχόλια.

Από τις υπόνοιες για το ποιόν της και τους σχολιασμούς για το ντύσιμό της και το πληθωρικό της στήθος μέχρι τις ντροπιαστικές αναφορές για το αν ο Κασσελάκης και ο Τάιλερ θα γίνουν στρέιτ για χάρη της, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές της σαπίλας.

Είναι προφανές πως αυτός ο οχετός και το μίσος συνδέονται άμεσα με την όλη συζήτηση των τελευταίων εβδομάδων για την τεκνοθεσία και των γάμο των γκέι, η οποία συζήτηση μετετράπη από τα media σε ζήτημα προς διαβούλευση, ενώ δεν θα έπρεπε να είναι, και επέτρεψε στους γυμνοσάλιαγκες να πάρουν φόρα και να μη σταματούν με τα ποινικά κολάσιμα σχόλια τους.