Μακριά από την πόλη της καρδιάς του, τη Νέα Υόρκη, θα βρεθεί ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά θα είναι σε ζεστό οικογενειακό περιβάλλον σε μια υπερπολυτελή βίλα στο Τέξας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Παρίσι, θα πετάξει την παραμονή των Χριστουγέννων από τη Νέα Υόρκη στο Τέξας.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα περάσει τις γιορτές «οικογενειακά», στο σπίτι του αδελφού του, Στέλιου Κασσελάκη, όπως ενημερώνει ο Ant1.

Πρόκειται για μία πολυτελή βίλα αξίας 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων, που έχει χτιστεί στο στυλ των παλιών οικογενειακών οίκων της περιόδου της αποικιοκρατίας, με έναν συγκλονιστικά φροντισμένο κήπο, δύο πατώματα, και ευρύχωρο μπαλκόνι στον πρώτο όροφο.

Η διώροφη βίλα

Το υπερπολυτελές σπίτι που παρουσίασε εκπομπή του Ant1, αγοράστηκε από την οικογένεια μέσα στο 2023 μάλιστα, σε παραποτάμιο περιοχή του Τέξας, όπου συνήθως διαμένει η τετραμελής οικογένεια του Στέλιου Κασσελάκη.

Καταλαμβάνει συνολικό χώρο 870 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, 3 τουαλέτες και μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Τα πατώματά του είναι στρωμένα σε δύο στυλ, με μάρμαρο και φυσικό ξύλο σε διάφορα σημεία, διαθέτει μεγάλο τζάκι στην κεντρική σάλα, χώρο γραφείου, τραπεζαρίας, βιβλιοθήκης, ενώ το κυρίως λευκό και κρεμ εσωτερικό είναι διανθισμένο με γλυπτούς διάκοσμους στις γύψινες απολήξεις των δωματίων και τα μεταλλικά κάγκελα των ελικοειδών σκαλιών. Κάποιοι τοίχοι, μάλιστα, καλύπτονται από υπέροχες ταπετσαρίες.