Στις 16 Νοεμβρίου, η Αλέξις Νάιερς έφτασε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες για την προσφυγή της, καθώς κατηγορούνταν για τη διάρρηξη του σπιτιού του Ορλάντο Μπλουμ. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την αποκαλούσαν μέλος του «The Burglar Bunch», «the Bling Ring», της πιο επιτυχημένης συμμορίας διαρρήξεων στην πρόσφατη ιστορία του Χόλιγουντ: μια συμμορία εύπορων εφήβων από το Los Angeles.

Συνεργεία κάμερας από τοπικούς ειδησεογραφικούς σταθμούς, όπως το Good Morning America, Dateline NBC και TMZ περίμεναν έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Ένα εντυπωσιακό κορίτσι με μακριά, σκούρα μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια, η Νάιερς φορούσε μια μίνι φούστα, ένα ροζ πουλόβερ και γόβες Christian Louboutin. «Έχω μια πολύ ωραία συλλογή παπουτσιών που βρίσκεται σε… εξέλιξη αυτή τη στιγμή», είχε δηλώσει η ίδια.

Η έκθεση του LAPD για το Bling Ring αναφέρει ότι ο Νικ Προύγκο κατέθεσε στην αστυνομία ότι η Ρέιτσελ Λι – μια Κορεατοαμερικανίδα από το Καλαμπάσας, ήταν «η αρχηγός των διαρρήξεων και ότι το κίνητρό της βασίστηκε στην επιθυμία της να κατέχει τα ρούχα των σχεδιαστών των διασημοτήτων του Χόλιγουντ που θαύμαζε». Στην υπόθεση κατηγορούνται οι Νάιερς, Προύγκο, Ταμάγιο, Έιμς και ο Ρόι Λόπεζ Τζούνιορ, οι οποίοι δήλωσαν… αθώοι.

Περισσότερα από 3 εκατομμύρια μέσα σε 10 μήνες

Από τον Οκτώβριο του 2008 έως τον Αύγουστο του 2009, τα φερόμενα μέλη του Bling Ring έκλεψαν συλλογικά περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια σε κοσμήματα και προϊόντα υψηλής ποιότητας από διασημότητες όπως η Πάρις Χίλτον, Λίντσει Λόχαν, Οντρίνα Πάτριτζ, Ρέιτσελ Μπίλσον, Μέγκαν Φοξ. Μάλιστα, ο Προύγκο, στο ντοκιμαντέρ του Netflix, δήλωσε ευθαρσώς πως επέλεξαν την Πάρις Χίλτον ως το πρώτο τους θύμα επειδή θεώρησαν ότι ήταν… «χαζή».

Οι διαρρήκτες προφανώς είχαν γούστο για μάρκες πολυτελείας σε ρούχα, τσάντες και παπούτσια: Chanel, Gucci, Tiffany, Cartier, Prada, Marc Jacobs, Dolce & Gabbana, Burberry και Yves Saint Laurent.

Η Αλέξις Νάιερς αρνήθηκε τα πάντα

Στο γραφείο του δικηγόρου της, μια εβδομάδα πριν από την κατάθεσή της, η Νάιερς αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στις διαρρήξεις, ενώ δήλωσε πως πιστεύει στο…κάρμα και πως όλη αυτή η διαδικασία ήταν ένα.. μάθημα προκειμένου να γίνει ένας πνευματικός άνθρωπος και να ηγηθεί μιας μεγάλης φιλανθρωπικής οργάνωσης όπως η Αντζελίνα Τζολί.

«Πιστεύω ακράδαντα στο κάρμα και νομίζω ότι προσέλκυσα αυτή τη κατάσταση ως ένα τεράστιο μάθημα για μένα να αναπτυχθώ ως πνευματικός άνθρωπος. Βλέπω τον εαυτό μου σαν την Αντζελίνα Τζολί, αλλά ακόμα πιο δυνατή, πιέζοντας ακόμα πιο σκληρά για το σύμπαν, την ειρήνη και για την υγεία του πλανήτη μας. Ο Θεός δεν μου έδωσε αυτά τα ταλέντα για να είμαι μοντέλο ή να διάσημη. Θέλω να ηγούμαι μιας τεράστιας φιλανθρωπικής οργάνωσης. Θέλω να ηγούμαι μιας χώρας», είχε δηλώσει.

Η διάρρηξη στο σπίτι του Ορλάντο Μπλουμ

Ωστόσο, ο Προύγκο έχει διαφορετική αντίληψη για τα γεγονότα της νύχτας της διάρρηξης της κατοικίας του Ορλάντο Μπλουμ. Ήταν κατηγορούμενος για 7 διαρρήξεις κατοικιών, καθεμία από τις οποίες επιφέρει ποινή φυλάκισης από δύο έως και έξι χρόνια και τον Οκτώβριο ομολόγησε στην αστυνομία χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια συμφωνία. Για εβδομάδες μετά τη σύλληψή του, στις 17 Σεπτεμβρίου, αρνιόταν τα πάντα. αλλά μετά, δήλωσε πως δυσκολευόταν να αναπνεύσει, να κοιμηθεί, να φάει — «Έχανα ακόμη και τα μαλλιά μου».

«Ομολόγησε εγκλήματα που δεν ξέραμε καν ότι διέπραξε», είπε ο αστυνομικός Μπρετ Γκούντκιν, επικεφαλής ερευνητής της υπόθεσης. «Αν και χρεώθηκα για περισσότερα πράγματα», είπε ο Προύγκο, «εξακολουθώ να πιστεύω ότι έκανα το σωστό».

Για τη νύχτα της διάρρηξης στο σπίτι του Μπλουμ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Οι γονείς μου ήταν εκτός πόλης. Η μαμά της Αλέξις την είχε διώξει από το σπίτι και έτσι μετακόμισε μαζί μου». Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και η ίδια η Νάιερς.

«Η Μιράντα Κερ, ένα μοντέλο της Victoria’s Secret, έβγαινε με τον Ορλάντο Μπλουμ και η Ρέιτσελ Λι ήθελε τα ρούχα μοντέλου Victoria’s Secret», είπε ο Προύγκο. Ωστόσο ο δικηγόρος της Λι, Πίτερ Κορν, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Σχεδιάζαμε να συναντηθούμε» στο σπίτι του Ορλάντο Μπλουμ, είπε ο Προύγκο. «Εγώ και η Αλέξις γνωρίσαμε τη Ρέιτσελ και την Νταϊάνα. Ανεβήκαμε στο σπίτι». Το βίντεο παρακολούθησης από την κατοικία του Μπλουμ τη νύχτα της ληστείας δείχνει τέσσερις νεανικές φιγούρες να ανεβαίνουν σε ένα λόφο, καλύπτοντας τα κεφάλια τους με κουκούλες αλλά και τα χέρια τους ενώ περπατούσαν προς τα πίσω, προφανώς προσπαθώντας να κρύψουν τα πρόσωπά τους από τις κάμερες ασφαλείας.

«Πώς θα μπορούσε ένας μεθυσμένος άνθρωπος, τόσο άρρωστος, με εμετό», όπως ισχυρίστηκε η Νάιερς, «να περπατούσε προς τα πίσω σε έναν λόφο;», ρώτησε ο Προύγκο.

Όποτε λήστεψαν τα σπίτια των διασήμων, είπε ο Προύγκο, ήταν έτσι: «Έπιασες μια βαλίτσα και τη γέμισες με ό,τι ήθελες». Είπε ότι ο Λι το ονόμασε «πάω για ψώνια». «Στην κύρια κρεβατοκάμαρα [του Μπλουμ], η Ρέιτσελ βρήκε ένα απόθεμα Rolex και, περίπου, χίλια πεντακόσια δολάρια. Η Αλέξις άρπαξε μια τσάντα μεγέθους φορητού υπολογιστή Louis Vuitton και την κουνούσε σαν τσαντάκι. Η Μιράντα Κερ είχε εκεί ένα φόρεμα από τον Άλεξ Πέρι – σαν ένα μοναδικό στο είδος του φόρεμα πασαρέλας. Το πήρε».

Το βίντεο παρακολούθησης του Μπλουμ δείχνει δύο από τις τέσσερις φιγούρες να πηγαινοέρχονται και να ανεβοκατεβαίνουν στο λόφο με μεγάλες τσάντες πολλές φορές μεταξύ τρεις και τέσσερις π.μ. Ο Προύγκο είπε ότι αυτός και η Νάιερς έφυγαν γύρω στις πέντε το πρωί, αλλά η Λι και η Ταμάγιο επέστρεψαν μέσα γιατί, η Λι είπε, «θέλω έργα τέχνης γιατί μετακομίζω στο Βέγκας και θέλω πράγματα για να διακοσμήσω το σπίτι μου».

Λίγο καιρό αργότερα, είπε ο Προύγκο, πούλησε τα περισσότερα από τα Rolex του Μπλουμ στον Τζόνι Ατζάρ – γνωστό και ως «Johnny Dangerous» και, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, έναν τραμπούκο πρώην απατεώνα. Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του Ατζάρ, βρήκαν το πιστόλι του Μπράιαν Όστιν Γκριν. Ο Ατζάρ βρίσκεται τώρα στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Λος Άντζελες, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και πυροβόλο όπλο. «Μας έδωσε 5.000 δολάρια για 10 Rolex», είπε ο Προύγκο.

συμμορία Χόλιγουντ The Bling Ring

Γιατί έκαναν τις ληστείες;

Η Οντριάνα Πάτριτζ αναρωτήθηκε σε συνέντευξή της «Γιατί το έκαναν αυτό;». Οι έφηβοι διέρρηξαν το σπίτι της στις 22 Φεβρουαρίου 2009, τη νύχτα των Όσκαρ. «Έβλεπα τα βίντεο παρακολούθησης, περιμένοντας να δω κάποιους τρομακτικούς τύπους να κλέβουν το σπίτι μου και αντ’ αυτού είδα αυτά τα δύο παιδιά!», είπε σοκαρισμένη.

Στο βίντεο, φαίνεται ένα κορίτσι και ένα αγόρι να μπαίνουν στο σπίτι της Πάτριτζ μέσα από μία ξεκλείδωτη πόρτα.

Η διάρρηξη στο σπίτι της Πάτριτζ

«Πήραν τσάντες και σακούλες με πράγματα», είπε η Πάτριτζ. «Πήραν τα κοσμήματα της προγιαγιάς μου, το διαβατήριό μου, το φορητό υπολογιστή μου, τζιν φτιαγμένα για να ταιριάζει στο σώμα μου στο τέλειο σχήμα μου». Η εκτιμώμενη αξία της κλεμμένης περιουσίας της ήταν 43.000 δολάρια. Η Patridge είπε ότι πιστεύει ότι οι κλέφτες υποκινήθηκαν από τη φήμη της. «Η Ρέιτσελ Λι ήταν μεγάλη θαυμάστριά μου. Ήμουν ο στόχος της», είπε ότι είχε ακούσει από τους αστυνομικούς. «Είναι ένα μικρό κορίτσι με εμμονή. Θα πάρει αυτό που της αξίζει».

«Μήπως οι έφηβοι ενθουσιάστηκαν πολύ από τις διασημότητες;» ρώτησαν οι New York Times . «Το έκαναν για τα χρήματα. Αυτή ήταν η δουλειά τους», είπε ο αστυνομικός Γκούντκιν, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση από τους ντετέκτιβ.

Εν τω μεταξύ, ο Προύγκο είπε ότι αυτός και οι συνεργοί του δεν συζήτησαν ποτέ το «γιατί». «Ξέρω ότι ακούγεται χαζό, αλλά η Ρέιτσελ ήθελε απλώς τα ρούχα. Ήθελε να φαίνεται όμορφη». Όσο για τον εαυτό του, ο Προγκό είπε: «Απλώς ακολουθούσα τη Ρέιτσελ… Την αγαπούσα σχεδόν σαν αδερφή».

«Η Λι είχε μανία με τη μόδα»

Ο Προυγκό γνώρισε τη Ρέιτσελ Λι το 2006 στο Indian Hills, όπου είχε μεταγραφεί μετά την αποβολή του από το γυμνάσιο του Καλαμπάσας για υπερβολικές απουσίες. Ήταν ένα ταραγμένο παιδί που είχε διαγνωστεί με ΔΕΠ-Υ και άλλα θέματα άγχους. Είπε ότι η Λι ήταν η καλύτερή του φίλη.

Ήταν μια μοντέρνα κοπέλα την οποία ο Προύγκο και η Νάιερς περιγράφουν ως «αγέρωχη». Είχε τα δικά της προβλήματα και προφανώς δεν τα πήγαινε καλά με τη μητέρα της, Βίκι Κουόν, μετανάστη από τη Βόρεια Κορέα και ιδιοκτήτρια δύο κέντρων της εταιρείας φροντιστηρίων Kumon.

Εκείνη την περίοδο, είπε ο Προύγκο, αποξενωνόταν επίσης από τους γονείς του, Μέλβα Λιν και Φρανκ, ανώτερο αντιπρόεδρο στην IM Global, μια εταιρεία πωλήσεων και διανομής ταινιών και τηλεόρασης, και τον ξένο αντιπρόσωπο πωλήσεων για την χαμηλού προϋπολογισμού υπερπαραγωγή Paranormal Activity . «Εγώ και οι γονείς μου είχαμε μια σύγκρουση», είπε ο Προύγκο, μη θέλοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω. Ό,τι έχω κάνει, είναι δική μου ευθύνη».

Με τη Λι, δεθήκαμε περισσότερο λόγω της μόδας. Μου αρέσει η μόδα, μου αρέσουν τα ρούχα. Μου αρέσει να πιστεύω ότι είμαι ένας στυλάτος τύπος». Ονειρευόταν να σχεδιάσει τη δική του σειρά, όπως και η Λι, η οποία είχε συμμετάσχει στο Fashion Institute of Design and Merchandising στο LA «Πολλά από τα κορίτσια του Hills πήγαν εκεί».

Ήταν δυο ξέγνοιαστα παιδιά, κάπνιζαν χόρτο, έπιναν μπίρες, πήγαιναν σε πάρτι, όμως το καλοκαίρι τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν όταν η Λι πρότεινε να διαρρήξουν ένα σπίτι ενός παιδιού που γνώριζαν ότι βρισκόταν εκτός πόλης.

«Εγώ μέσα στο σπίτι των θυμάτων τρελαινόμουν, όμως η Λι ήταν απίστευτα συγκεντρωμένη και χαλαρή, που όταν έκλεψαν το σπίτι της Ρέιτσελ Μπίλσον πήγε μέχρι και στην τουαλέτα!», αναφέρει ο Προύγκο. Στην πρώτη διάρρηξη βρήκαμε ένα κουτί με 8.000 δολάρια μετρητά, ο καθένας πήρε από τέσσερα. «Αυτό δεν είναι τόσο κακό. Δεν σκοτώσαμε κανέναν», είπε η Λι και την επόμενη μέρα, πήγαν για ψώνια στο Rodeo Drive.

Ο Προύγκο είπε ότι έκλεβαν και πιστωτικές κάρτες και μετρητά από ξεκλείδωτα Bentley, Mercedes και άλλα πανάκριβα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στη γειτονιά τους, ενώ παραδέχθηκε και τον εθισμό του στην κοκαΐνη, λέγοντας «άρα έκλεβα και για ναρκωτικά». Ο ίδιος συνελήφθη για κατοχή το 2009, έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα ελπίζοντας να απορριφθεί η κατηγορία.

Λέει ότι δεν θυμάται ακριβώς γιατί αυτός και η Λι αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις διαρρήξεις στα σπίτια των διασήμων, εκτός από το ότι «τα κορίτσια παρακολουθούσαν το The Hills, Gossip Girl —όλες αυτές τις εκπομπές. Τους άρεσαν τα ρούχα τους».

Έκλεψαν την Πάρις Χίλτον γιατί πίστευαν ότι ήταν…χαζή

Επέλεξαν την Πάρις Χίλτον ως το πρώτο τους θύμα, είπε ο Προύγκο, επειδή θεώρησαν ότι ήταν «χαζή». «Λοιπόν, ποιος θα άφηνε μια πόρτα ξεκλείδωτη; Ποιος θα άφηνε πολλά λεφτά;»

Ένα βράδυ τον Οκτώβριο του 2008, λέει, αυτός και η Λι μπήκαν στην έπαυλη της Χίλτον σε μια περιφραγμένη κοινότητα στους λόφους του Χόλιγουντ, ανοίγοντας την εξώπορτα με ένα κλειδί που είχαν βρει κάτω από το χαλάκι. «Ηλίθιο», είπε ο Προύγκο σηκώνοντας τους ώμους. Είπε ότι βρήκε την αίσθηση της ξαφνικής παρουσίας στο σπίτι της Χίλτον «τρομακτική». Υπήρχε αυτό το αίσθημα του εντυπωσιασμού – «Ουάου, αυτό είναι το σπίτι της Πάρις Χίλτον», αλλά μόλις έβαλα το πόδι μου στην πόρτα, ήθελα απλώς να τρέξω έξω».

Τα παιδιά έμοιαζαν να είναι αχόρταγα — και ατρόμητα. Φέρεται ότι συνέχισαν να ληστεύουν ακόμη και όταν η Οντρίνα Πάτριτζ δημοσίευσε το βίντεο παρακολούθησης, στον ιστότοπό της τον Φεβρουάριο. Η Πάτριτζ ήλπιζε ότι κάποιος θα αναγνώριζε τους κλέφτες, αλλά, ως εκ θαύματος, κανείς δεν το έκανε, παρόλο που το βίντεο παραλήφθηκε από το TMZ και μεταδόθηκε στους τοπικούς σταθμούς ειδήσεων του Λος Άντζελες.

Έκλεψαν την κατοικία της Ρέιτσελ Μπίλσον 6 φορές

Σύμφωνα με την έκθεση του LAPD, το Bling Ring έκλεψε συλλογικά τη Rachel Bilson ολόκληρες έξι φορές τον Απρίλιο και τον Μάιο, παίρνοντας σχεδόν 130.000 δολάρια σε περιουσία—τόσα πράγματα (ρούχα, κοσμήματα, μακιγιάζ, τσάντες), είπε ο Προύγκο, που προσπάθησαν να ξεφορτώσουν μερικά από αυτό στον πεζόδρομο στο Venice Beach, κερδίζοντας μερικές χιλιάδες δολάρια. Τον Αύγουστο, φέρεται να λήστεψαν τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, αλλά ο πραγματικός τους στόχος ήταν η φίλη του, Μέγκαν Φοξ. Ο Προύγκο είπε ότι της Λι άρεσε η γκαρνταρόμπα της.

Ο Προύγκο είπε επίσης ότι ορισμένα από τα παιδιά συνέχισαν να παρακολουθούν πρόσθετους στόχους, συμπεριλαμβανομένων των σπιτιών των σταρ της Disney, Μάιλι Σάιρους, Χίλαρι Νταφ και Βανέσα Χάτζινς. Εν τω μεταξύ, είπε, γινόταν όλο και πιο νευρικός για τις δραστηριότητές τους – «ήμουν όλη την ώρα φοβισμένος και ανήσυχος».

Στα τέλη Ιουλίου η Λι μετακόμισε στο Λας Βέγκας για να ζήσει με τον πατέρα της, Ντέιβιντ Λι, έναν ανεξάρτητο επιχειρηματία από τη Νότια Κορέα. Ο Προύγκο τη βοήθησε να μετακινηθεί, οδηγώντας μέσα στην έρημο με το αυτοκίνητό της γεμάτο σακούλες με κλοπιμαία.

Η διάρρηξη στο σπίτι της Λίντσεϊ Λόχαν

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της Ρέιτσελ ήταν η Λίντσεϊ Λόχαν. Ήταν το απόλυτο fashion icon της», είπε ο Προύγκο.

Η Λι επέστρεψε στο Λος Άντζελες από το Βέγκας και, το βράδυ της 23ης Αυγούστου, ο Προύγκο, η ίδια και η Ταμάγιο φέρεται να έκλεψαν το σπίτι της Λόχαν. Η λεία τους ήταν σχεδόν 130.000 δολάρια σε ρούχα και κοσμήματα.

Ήταν στις 26 Αυγούστου, το LAPD – με την άδεια της Λόχαν – δημοσίευσε το βίντεο παρακολούθησης στο TMZ. Τώρα κυκλοφορούσαν δύο βίντεο (της Λόχαν και της Πάτριτζ), καθιστώντας ξεκάθαρο ότι είχαν τραβήξει εικόνες των ίδιων ανθρώπων και ότι υπήρχε σύνδεση μεταξύ των διαρρήξεων στο Hollywood Hills. Η αστυνομία είχε ήδη κινήσει πληροφορίες που είχε λάβει από κάποιον που είπε ότι άκουσε τη Λι και τον Προυγκό να καυχιούνται για τα κατορθώματά τους σε ένα πάρτι. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν το Facebook για να διαπιστώσουν ότι η Lee και ο Prugo ήταν «φίλοι» μεταξύ τους.

Στις 22 Οκτωβρίου, δύο εβδομάδες μετά την ομολογία του Προύγκο, στο LAPD εκδόθηκαν εντάλματα έρευνας για όλους τους εμπλεκόμενους. Βρήκαν τη Λι στο σπίτι του πατέρα της στο Λας Βέγκας. «Κατά τη διάρκεια της έκδοσης του εντάλματος», λέει η έκθεση του LAPD, «Ο Λι ρώτησε αρκετούς αξιωματικούς αν θα την άφηναν ελεύθερη αν τους έλεγε πού τα έχουν κρύψει «όλα». ”

Η Λι έχει κατηγορηθεί για τρεις κατηγορίες διάρρηξης κατοικιών στα σπίτια της Λίντσι Λόχαν, της Πάρις Χίλτον και της Οντρίνα Πάτριτζ.

Το «καρφί»

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα υπάρξει δίκη στην υπόθεση του Bling Ring. Εάν υπάρχει, όλα τα θύματα των διασημοτήτων ενδέχεται να κληθούν να εμφανιστούν και είναι πιθανό ο Νικ Προύγκο να είναι ο πρωταγωνιστής της εισαγγελίας. Δεν είναι ένας ρόλος που του αρέσει—τον αποκαλούν «καρφί», αν και πολλά άλλα μέλη του Bling Ring είπαν επίσης στην αστυνομία για τη συμμετοχή άλλων.

Περιμένοντας την επίλυση της υπόθεσης, ο Προύγκο μένει στο σπίτι, πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ και πραγματοποιεί συνεδρίες με έναν ψυχοθεραπευτή κάθε εβδομάδα. Από τότε που συνελήφθη η Λι, λέει, δεν είχε καμία επαφή μαζί της. «Ήταν μια πραγματική φιλία, και όλο αυτό το πράγμα ήταν πολύ δύσκολο», είπε. «Την αγαπώ ακόμα».

Είπε ότι πιστεύει ότι η εξομολόγηση ήταν «το σημείο καμπής στη ζωή μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ό,τι είχα στην κατοχή μου το έδωσα πίσω. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να το κάνω αυτό, αλλά τα πράγματα δεν ήταν δικά μου ούτως ή άλλως.

«Απλώς προσπαθώ πραγματικά να επανορθώσω ό,τι μπορώ. «Θέλω πραγματικά να ξέρουν ότι λυπάμαι. Δεν είμαι σίγουρος πώς θα το κάνω, αλλά πραγματικά σκοπεύω να τους ζητήσω κάποια επίσημη συγγνώμη. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουν.

Φορούσε ένα ζευγάρι αθλητικά, μαύρα παπούτσια. Τον ρώτησα πού τα πήρε. «Από ένα μαγαζί, 13 δολάρια, είπε με θλίψη.Ένα μαγαζί με οικονομίες», είπε με θλίψη. «Δεκατρία δολάρια».

Πηγή φωτογραφίας: shutterstock