Από το 1989 μέχρι σήμερα η G-Star Raw δεν έχει σταματήσει να πειραματίζεται με τις φόρμες, την κατασκευή και τον σχεδιασμό του denim. Συνδυάζει την πολυτέλεια με την γοητεία του δρόμου, τις tailored γραμμές με το ultra-functionality, εφαρμόζοντας το utility στυλ και την άνεση σε μια high fashion αισθητική. Η κατασκευή, το ύφασμα, η βιωσιμότητα και η ιστορία αποτελούν την βάση πίσω από την φιλοσοφία του brand, μια φιλοσοφία που ωθεί την G-Star στη συνεχή εξέλιξη της δεξιοτεχνίας της.

Από την ραφή μέχρι το ολοκληρωμένο προϊόν η G-Star αποδεικνύει ότι το denim μπορεί να κάνει τα πάντα. Μπορεί να γίνει καπαρντίνα, μπορεί να γίνει tailored παντελόνι, μπορεί να φέρει την παράδοση στο σήμερα και πάνω από όλα μπορεί να είναι sustainable. Κρύβοντας την δημιουργικότητα στον πυρήνα της η G-Star Raw καθορίζει την νέα γενιά του Denim.

Οι επιρροές του Spring Summer για τον άνδρα έρχονται από το vintage military στυλ, αλλά διατηρούν ένα edgy Asian twist. Τα απαλά και γήινα χρώματα ενσωματώνονται στη συλλογή ενισχύοντας την workwear και industrial αισθητική της. Με το DNA του brand να επικεντρώνεται στην λειτουργικότητα και την αντοχή του ρούχου, η G-Star Raw δημιουργεί από ελαφρύ, οργανικό και breathable ύφασμα το Worker Chino Relaxed. Το Worker Chino έχει tailored fit αλλά βασίζει το design του στη λειτουργικότητα, καθιστώντας το ένα seasonless key item για κάθε περίσταση.

G-Star

Ακολουθώντας το statement style και την λογική του uniform dressing, η G-Star παρουσιάζει το διαχρονικό Grip 3D relaxed tapered και το ασορτίUtility Flap Pocket  Jacket , ένα mix and match set με λαδί λεπτομέρειες. Και τα δύο είναι κατασκευασμένα με την τεχνολογία Airy Denim, που επιτρέπει στα τζιν υφάσματα να αναπνέουν και να μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές. Το Grip 3D relaxed tapered κρύβει μέσα του την τεχνογνωσία της G-Star στην κατασκευή και τον εργονομικό σχεδιασμό του denim.

Τα key-pieces της σεζόν SS22 ολοκληρώνονται με τα t-shirt, που αποκτούν boxy γραμμές και νέα χρωματική παλέτα. Όλα είναι φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι που τους επιτρέπει να έχουν clean cut τελείωμα.

Δες περισσότερα εδώ.