Είναι η εποχή των γάμων, των bachelor πάρτι στην καυτή άμμο, των ναΐσκων στις κορυφές των βουνών. Θα εμφανιστείς με επίσημο παπούτσι; Και κάλτσα; Με 35 βαθμούς υπό σκιά;
Εμείς φροντίζουμε για το στιλ και την άνεσή σας. Είναι καλύτερο να σε θυμούνται για αυτά που φόρεσες, παρά ξυπόλητο με κάλλους στις 5 τα ξημερώματα. Τα sneakers που ακολουθούν είναι ό, τι πρέπει για να φορεθούν ακόμη και με κοστούμι. Θα σας προτείναμε, αν δεν πρόκειται να είστε εσείς ο γάμπρος, να φορέσετε μπλέιζερ. Αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια.


Ας δούμε κάποια κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε άνετα:

Oliver Cabell Low 1 Sneaker in Jet Black

γάμος sneakers κοστούμι

Κομψά και ολόμαυρα, αυτά τα Oliver Cabell δερμάτινα sneakers φαίνονται εξίσου κομψά με το τυπικό επίσημο παπούτσι σας, αλλά είναι πραγματικά άνετα και δροσερά. Χειροποίητα, Made in Italy, με προσοχή στη λεπτομέρεια δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν σε καμία στιγμή της τελετής -ακόμη και αν πατήσουν το δικό σου πόδι.

SUAVS Classic Sneaker

γάμος sneakers κοστούμι

Αναζητώντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ καθημερινής άνεσης και στιλ, πολλοί θα σταματούσαν σε αυτό το ζευγάρι SUAVS. Με διχτυωτή υφή που «αναπνέει» και εύκαμπτη σόλα από καουτσούκ, τα συγκεκριμένα sneakers κάνουν τη ζωή των ποδιών πιο εύκολη. Το ματσάρεις άνετα με ένα χακί ή γκρι παντελόνι όπως και με ένα τζιν.

Adidas Stan Smith

γάμος sneakers κοστούμι


Το πρώτο casual sneaker που έρχεται στο μυαλό του καθενός όταν σκεφτόμαστε επίσημα ντυσίματα είναι αναμφίβολα τα Adidas Stan Smith. Η διακριτική σχεδίαση και το καθαρό δερμάτινο εξωτερικό τα καθιστούν μια προφανή επιλογή για να συνδυαστούν με κοστούμι.
Με τις 29 διαφορετικές χρωματικές επιλογές τα συγκεκριμένα γίνονται ιδεατά για οποιοδήποτε χρώμα κοστουμιού επιλέξετε.

Converse CONS One Star Pro Suede

γάμος sneakers κοστούμι


Εντάξει, τα All-Star και Chuck Taylor είναι ίσως ασφαλείς -στα όρια του τετριμμένου, αλλά αν μιλάμε για την ευχάριστη έκπληξη πηγαίνουμε στα CONS One Star Pro Suede.
Το μπεζ σουέτ το καθιστά εύκολο στο ματσάρισμα με οποιουσδήποτε γήινους τόνους, ενώ η νότα του πράσινου μπορεί να τονίσει τέλεια ένα ρούχο χωρίς να τραβήξει πολλή προσοχή. Επιπλέον, τα παπούτσια εξακολουθούν να έχουν την κλασική σόλα Converse, παρόλο που έχουν τόσο διαφορετικό σχέδιο από τις κανονικές προσφορές της εταιρείας.