Με μία ευρεία γκάμα 27 καταστημάτων (Instant Wonder Stores), τα οποία μπορεί να βρει κανείς σε όλο τον κόσμο, το νέο κατάστημα της Ζυρίχης κάνει την εμφάνιση του ως κάτι ξεχωριστό, έναν επαναπροσδιορισμό στην εμπειρία του ταξιδιού στον κόσμο των κρυστάλλων. Η εμπειρία αυτή σχεδιάστηκε με γνώμονα όλες τις νέες παραμέτρους ώστε να μπορέσει να ανακαλύψει κανείς τον κόσμο της Swarovski. Η νέα αρχιτεκτονική, οι ήχοι, οι υφές και φυσικά, τα κρύσταλλα Swarovski, όλα μαζί δημιουργούν και αποτελούν μια εμπειρία για τον επισκέπτη που θα μαγευτεί απ’ αυτά που θα δει και φυσικά θα ανυπομονεί για τα επόμενα που θα έρθουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SWAROVSKI (@swarovski)

Ο CEO ad interim Michele Molon δήλωσε, «Είμαι ικανοποιημένος που το ταξίδι μεταμόρφωσης μας επέτρεψε να ανοίξουμε ένα κατάστημα «ναυαρχίδα» στη Ζυρίχη – είναι μια τόσο σημαντική πόλη για την επωνυμία μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία όχι μόνο να εξερευνήσουν τα προϊόντα μας, αλλά να βυθιστούν στη χαρά, την εμπειρία και την καινοτομία που συνθέτουν τον κόσμο μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SWAROVSKI (@swarovski)

Από τη σύλληψή της ιδέας, η «ναυαρχίδα» του καταστήματος Swarovski Zurich σχεδιάστηκε για να μυήσει τους επισκέπτες στον κόσμο της Swarovski. Είναι μια εξέλιξη των 27 βασικών χώρων Instant Wonder της αγοράς που άνοιξαν με μεγάλη επιτυχία φέτος. Βρίσκεται στην οδό Bahnhofstrasse της Ζυρίχης – τον κεντρικό δρόμο της πόλης και μια από τις πιο αποκλειστικές εμπορικές λεωφόρους στον κόσμο. Το νέο κατάστημα θα προσφέρει μια σειρά από εμπειρίες για τους επισκέπτες, ώστε να γνωρίσουν τον κρυστάλλινο τρόπο ζωής.

https://www.intronews.gr/8500-2-to-a-tot-einai-to-pitsiriki-tis-odou-lekka