Με έμφαση στη διαχρονικότητα, τη λειτουργικότητα και τον βιώσιμο χαρακτήρα, η Fjällräven στη νέα της συλλογή για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 προτείνει προϊόντα ρουχισμού και εξοπλισμού, που κάνουν τη φύση πιο προσιτή σε όλους, ανεξαρτήτως των απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών. Ξεχωρίζουν τα  PFC-Free αδιάβροχα υφάσματα, τα νέα γυναικεία κολάν πεζοπορίας Abisko HD και τα ομώνυμα mid-layers και το backpack πεζοπορίας Kajka 35.

Με στόχο της να παρακινήσει ακόμη περισσότερους ανθρώπους να περνούν χρόνο στη φύση, να τη σέβονται και να την προστατεύουν, η Fjällräven μας εξοπλίζει με όλα όσα χρειαζόμαστε για να την ανακαλύψουμε.

Η σωστή προετοιμασία με ρουχισμό που θα μας κρατήσει στεγνούς και άνετους, ειδικά τους ανοιξιάτικους μήνες, είναι απαραίτητη. Το πανωφόρι High Coast Trail και το Vardag Hydratic Anorak, νέες προσθήκες στη συλλογή με τα καινοτόμα PFC-Free αδιάβροχα υφάσματα, είναι ιδιαίτερα ελαφριά και ανθεκτικά, εξασφαλίζοντας διαπνοή και προστασία από τον άνεμο και τη βροχή σε κάθε διαδρομή.

Είναι κατασκευασμένα και τα δύο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και PU μεμβράνη, ενώ διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα για άνδρες και γυναίκες.

Fjällräven

Ειδικά σχεδιασμένα από γυναίκες για γυναίκες και με στόχο να εξασφαλίζουν ελευθερία κινήσεων σε κάθε πεζοπορία, τα νέα κολάν πεζοπορίας Abisko HD είναι ακόμη πιο ανθεκτικά, κατασκευασμένα από ελαστικό ύφασμα με διπλή πλέξη από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και ενίσχυση στα γόνατα και το πίσω μέρος, καθιστώντας τα ιδανικά για απαιτητικές πεζοπορίες σε ανώμαλο έδαφος. Διατίθενται και σε πιο κοντό μάκρος για τους πιο ζεστούς μήνες, διατηρώντας, ωστόσο, τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η σειρά Abisko ενισχύεται με mid-layers, τα οποία εξασφαλίζουν προστασία από τον ήλιο και τον άνεμο, ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο σύγχρονος, λειτουργικός σχεδιασμός συναντά τα βιώσιμα υλικά στο νέο Abisko Lite Fleece Jacket και το γυναικείο πουκάμισο Abisko Hike, που είναι ιδανικά και για layering.

Είναι εξαιρετικά ελαφριά κι εξασφαλίζουν καλή διαπνοή και μόνωση σε κάθε δραστηριότητα στη φύση, ενώ κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και η τεχνική χρωματισμού τους βασίζεται σε  μία πιο βιώσιμη διαδικασία (CO2 Dye) με 70% λιγότερο νερό και 80% λιγότερες χημικές ουσίες.

Fjällräven

Το βραβευμένο backpack πεζοπορίας Kajka, εξελίσσεται με το Kajka 35 να ξεχωρίζει στη νέα συλλογή χάρη στο λειτουργικό σχεδιασμό του, παρά το νέο μικρότερο μέγεθος  και τη βιωσιμότητά του, αφού ο ξύλινος σκελετός του εξασφαλίζει 90% χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα συγκριτικά με τον μεταλλικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.fjallraven.com