Το brand Happy Sizes ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, με ένα όραμα: να προσφέρει εύρος μεγεθών και επιλογές μοντέρνας ένδυσης στις γυναίκες με καμπύλες..κι όχι μόνο. Και τα κατάφερε: Με 3 φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, ένα υπερσύγχρονο eshop και αμέτρητες επιτυχίες, η εταιρεία πραγματοποίησε μετά από απαίτηση του φανατικού κοινού της, το επόμενο βήμα να επεκταθεί και στην Αθήνα.

Με ένα ολοκαίνουργιο φυσικό κατάστημα στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως 56, το Happy Sizes ήρθε για να προσφέρει στα curvy κορίτσια της πρωτεύουσας την ευκαιρία να γνωρίσουν το brand και τη φιλοσοφία του και να ζήσουν την Happy Sizes εμπειρία… από κοντά!

Happy Sizes brand

Η φιλοσοφία του brand βασίζεται στο ότι η «γοητεία κάθε γυναίκας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την μοναδικότητά της», έτσι οι δημιουργοί του επιθυμούν μέσα από τα Happy Sizes, να δώσουν την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα τους και να εκφράσουν το στυλ και την προσωπικότητα τους, να ανακαλύψουν ρούχα που θα αγκαλιάσουν και θα αναδείξουν την μοναδικότητα και τη θηλυκότητα τους.

Happy Sizes μόδα στυλ

Τα Happy Sizes παρέχουν ολοκληρωμένες προτάσεις κομψών και σύγχρονων ρούχων για όλες τις γυναίκες, προσφέροντας τεράστια ποικιλία σε μεγέθη, ενώ από την πρώτη στιγμή ξεχώρισαν για την άψογη εξυπηρέτηση τους και τη σιγουριά και αυτοπεποίθηση που προσφέρουν στις πελάτισσες τους.

Happy Sizes  μόδα γυναίκα

Αναζητήστε όλα τα φυσικά καταστήματα Happy Sizes στις τοποθεσίες:

Μητροπόλεως 56, Αθήνα, Τ.Κ. 10563
Ερμού 29, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54624
Ερμού 75, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54623
Τσιμισκή 58, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54623

Στο Eshop happysizes.gr
Στο Ιnstagram www.instagram.com/happysizes