Πολλοί την περίμεναν με ανυπομονησία κι αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι το Anatomy of a Scandal βρίσκεται ήδη στην κορυφή του Top10, του Netflix. Έξι απολαυστικά επεισόδια, με όχι τόσο δυνατό φινάλε, χωρίς να σημαίνει πως η σειρά δεν είναι ωραία. Προσωπικά, την είδα μονοκοπανιά. Το βρετανικό διαμαντάκι βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Sarah Vaughan και είναι ό,τι πρέπει για να δεις στις διακοπές του Πάσχα.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από ένα σεξουαλικό σκάνδαλο που ξεσπά στην υψηλή κοινωνία της Μεγάλης Βρετανίας. O James, επιτυχημένος πολιτικός, με μία ευτυχισμένη οικογένεια, βρίσκεται στο εδώλιο του δικαστηρίου μετά από κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση. Η πρώτη σεζόν ακολουθεί όλη τη διαδικασία της δίκης και πως το βιώνει το θύμα, αλλά και η σύζυγος του κατηγορούμενου, ενώ το φινάλε αφήνει να εννοηθεί πως θα έχουμε και δεύτερη σεζόν.

Sienna Miller

Εκτός από το γεγονός ότι στη σειρά βλέπουμε πώς ένας άνδρας μπορεί να βγει «λάδι» για έναν βιασμό, σε αντίθεση με το θύμα που στοχοποιείται, υπάρχει και ένας ακόμη λόγος για να παρακολουθήσει κάποιος το Anatomy of a Scandal. Κι αυτός λέγεται Sienna Miller. Η πρωταγωνίστρια που υποδύεται τη σύζυγο του James, είναι εξαιρετική αλλά ακόμα πιο εξαιρετικό είναι το στυλ της. Ιδανικά θα ήθελες να είχαμε φθινόπωρο και όχι άνοιξη, μιας και παρευλάνουν από μπροστά σου υπέροχα ζιβάγκο, πλεκτά πουλόβερ και πανωφόρια, όλα συνδυασμένα άψογα.

Ειδικά αυτό το κεραμιδί πανωφόρι είναι έρωτας. Σε κάνει να ανυπομονείς να έρθει πάλι το κρύο και οι μουντές ημέρες για να τις φωτίσεις εσύ φορώντας το.

Sienna Miller

Σε όλο το χάος της υπόθεσης της σειράς, η γκαρνταρόμπα της Miller παραμένει άψογη. «Αποδεικνύει το πώς τα ρούχα μπορούν να δώσουν έναν άλλο αέρα, να μοιάζουν ακόμα και σαν πανοπλία. Προστατεύοντας τον εαυτό σου με την εξωτερική σου έκφραση», εξηγεί η Sam Perry, η σχεδιάστρια κοστουμιών της σειράς. Το ότι, σε κάθε σκηνή, η Sophie δείχνει όμορφη είναι επίσης ενδεικτικό του «πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό σε αυτή τη γυναίκα;» λέει η Perry.

Sienna Miller

«Πολλές κομψές ραφές, τίποτα πολύ στενό, τίποτα υπερβολικά σεξουαλικό. Πραγματικά κλασικό, αξιοπρεπές αλλά με μοντέρνα εμφάνιση», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι η πολυεπίπεδη, περιεκτική προσέγγιση ήταν επίσης συμβολική για τον χαρακτήρα της Sophie.

«Το να περνάς μια πανδημία σε κάνει να αντιμετωπίζεις τον τρόπο που βλέπεις τη μόδα. Για ενάμιση χρόνο η πολυτέλεια ήταν το κασμίρ, το τζόγκερ και το να είσαι φιλόξενος, και μετά ξαφνικά μπαίνεις στα μαγαζιά και είναι σαν «Ok, τώρα ώρα για πάρτι», λέει η Perry. «Νομίζω ότι το να έχεις λιγότερα αλλά να έχεις καλύτερο είναι κάτι που θα παραμείνει, ελπίζω. Η διαχρονική πολυτέλεια είναι πολύ φιλόδοξη αυτή τη στιγμή».

Όσον αφορά τη σειρά, η Perry δήλωσε πως «νομίζω ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή για να βγει η ιστορία» προσθέτοντας ότι η πλοκή «δεν ακούγεται καθόλου τρελή. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Hollywood: Η εμμονή του με τους «twink» – Από τον DiCaprio στον Chalamet

Johnny Depp: Φωτογραφίες με τραύματα στο πρόσωπο του προβλήθηκαν στο δικαστήριο

Βίνα Ασίκη: H «ιέρεια» της βιντεοκασέτας που πολλοί λάτρεψαν αλλά λίγοι θυμούνται