Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσει το φθινόπωρο και να σου φύγει η κατάθλιψη από το τέλος του καλοκαιριού; Να γεμίζεις τα Σαββατοκύριακα σου με δραστηριότητες. Κι επειδή δραστηριότητα δε σημαίνει σώνει και ντε να δίνεις διαρκώς λεφτά για να πηγαίνεις εκδρομές σε χωριά, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να τα κάνεις και να αυξήσεις και την ποιότητα ζωής σου, την ευεξία σου. Σε αυτό το ταξίδι, η Pentagon είναι το μέρος απ΄όπου πρέπει να ξεκινήσεις.

Κάθε καλή περιπέτεια, ξεκινάει με τον εξοπλισμό, με τα υλικά που είναι κατάλληλα για να την κάνουν πιο αποδοτική. Οκ, υπάρχουν και οι παλαβοί που πάνε να ανέβουν τον Όλυμπο με αθλητικό παπούτσι, αλλά όλοι ξέρουμε πως τέτοιες ιστορίες είναι παραμύθια που λέγαμε μικρά όταν μας είχε πει ένας ξάδερφος ότι είχε μπει σε στοιχειωμένο σπίτι και είδε 3 φαντάσματα.

Η περιπέτεια θέλει να είσαι οργανωμένος, κι ας ενέχει εξ ορισμού το στοιχείο του απροσδόκητου. Η οργάνωση είναι αυτή που φροντίζει να έχεις τα εργαλεία να αντεπεξέλθεις σε κάθε έκπληξη.

Μια βόλτα από το σάιτ της Pentagon είναι το πρώτο και πιο στέρεο βήμα που μπορείς να κάνεις στο ξεκίνημα της περιπέτειας. Στο Lord of the Rings ο Σαμ έλεγε στον Φρόντο πως όταν πέρασαν τα σύνορα του Σάιρ, ήταν το μακρύτερο που είχε πάει στη ζωή του. Και ο Φρόντο του θύμισε τι έλεγε ο Μπίλμπο: σιγούρεψε κάθε βήμα σου γιατί δεν ξέρεις πού θα καταλήξεις αν γλιστρήσεις.

Ε, η Pentagon είναι αυτό το βήμα που κάνεις σε ένα σταθερό έδαφος και νιώθεις έτοιμος να προχωρήσεις.

Γι΄αυτό λοιπόν εγκαινιάζουμε την θεωρία των 5 βημάτων για την περιπέτεια. Τα πέντε πρώτα βήματα είναι αυτά που εξασφαλίζουν την επιτυχημένη ή όχι αποστολή. Αν τα κάνεις σωστά, τότε πιθανότατα θα κοιτάζεις ήδη το τέρμα της διαδρομής.

Τι χρειάζεται πάντοτε μια καλή περιπέτεια;

Τα ακόλουθα βήματα:

Βήμα 1ο: Μπλούζα

Τα fleece sweater Amintor και Athos είναι οι καλύτερες επιλογές, αλλά δικό μας αγαπημένο είναι κάποιο hoodie από τη σειρά Phaeton.

Βήμα 2ο: Παντελόνι

Το Renegade Savanna Pants προσφέρει την απαραίτητη ελαστικότητα και άνεσα εσωτερικά.

Βήμα 3ο: Παπούτσι

Με το Kion Trekking Stealth δε θα σταματάς να κατακτάς διαδρομές, δε θα σε εμποδίζει τίποτα. Για τις βροχερές ημέρες, θα πας σε ένα Achilles XTR 6 Nubuck.

Βήμα 4ο: Τζάκετ

Το Nucleus Liner Jacket θα σε προστατεύσει από τους ανέμους, ενώ το Artaxes Soft Shell έχει τα δικά του «κόλπα».

Βήμα 5ο: Το Backpack

Το Epos Backpack είναι το πιο tactical σε εμφάνιση και για τους πιο ολιγαρκείς και μάχιμους. Το Deos όμως είναι το 5άστερο των backpacks.

Τα πρώτα πέντε βήματα της περιπέτειας είναι πάντοτε τα πιο σημαντικά. Κάθε ένα ξεκλειδώνει το επόμενο. Στο τέλος έχεις το Pentagon της περιπέτειας!