Ξέρω, είναι ακόμα Αύγουστος και τον Αύγουστο δε μιλάμε για γυμναστική, ούτε για δίαιτες, ούτε καν για ισορροπημένες διατροφές. Όλα αυτά εξάλλου μπορούν να περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο ή ίσως και αργότερα.

Από την άλλη, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας αλλαγών, μήνας που ζεις κάθε στιγμή, που αναθεωρείς, που επαναπροσδιορίζεσαι, που θέτεις στόχους και κάνεις όνειρα. Είναι η μη συνειδητή αφετηρία καινούργιων δρόμων που αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσουν εκεί που θες.

Η γυμναστική για εμένα δεν είναι το μέσο για ένα ινσταγκραμικό σώμα, είναι ο τρόπος να αποφορτιστείς, να ξεδώσεις και να σε φροντίσεις. Εσένα, για εσένα όχι για τους άλλους. Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την άθληση είναι το τρέξιμο ή το περπάτημα, σεβόμενη την φυσική σου κατάσταση και τις αντοχές σου, με μικρά βήματα κάθε φορά.

Βάλε τα ακουστικά σου ή πάρε για παρέα εναν φίλο ή μια φίλη και πήγαινε βόλτα στο κοντινότερο πάρκο ή για χαλαρό τρέξιμο δίπλα στην θάλασσα. Θα διαπιστώσεις αμέσως τις ευεργετικές αλλαγές της γυμναστικής όχι μόνο στο σώμα σου, αλλά και στην ψυχή σου. Θα βοηθήσει το μυαλό σου να καθαρίσει και θα βάλει τις σκέψεις σου σε τάξη.

Δες τα 5 καλύτερα γυναικεία αθλητικά παπούτσια στο TheNotebook.gr