Ο Maximilian, αποτελεί έναν από τους πλέον ανερχόμενους σχεδιαστές και ορίστηκε ως ο νέος creative director του μεγάλου ιταλικού οίκου αφήνοντας για χάρη του την διεκδίκηση του βραβείου LVMH, καθώς επρόκειτο για ανταγωνιστικές εταιρείες. Ο Βρετανός σχεδιαστής θα διαδεχτεί τον προκάτοχο του Paul Andrew ο οπίος αποχώρησε το 2021.

Σε δήλωση του είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που γίνομαι μέλος του Ferragamo και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να χτίσω πάνω στην πλούσια και βαθιά κληρονομιά του οίκου. Ο Ferragamo, αντιπροσωπεύει την αφοσίωση στη διαχρονική κομψότητα μία κομψότητα που θεωρώ απίστευτα εμπνευσμένη. Ανυπομονώ να διατυπώσω το όραμά μου, εξυψωμένο από τους κώδικες της ιταλικής δεξιοτεχνίας, της ποιότητας και της καινοτομίας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAXIMILIAN (@_maximiliandavis_)

Ο Ferragamo είναι ευρέως γνωστός για τα υποδήματα του ωστόσο, η ένταξη του Maximilian Davis στο ενεργητικό του οίκου θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει το άνοιγμα που θέλει εξελίσσοντας και εμπλουτίζοντας τις σειρές ρούχων του, που μέχρι τώρα, κατείχαν δευτερεύουσα θέση. Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την στροφή πολιτικής, συνετέλεσε και το ότι η ηγεσία του οίκου, ανήκει πλέον στον Marco Gobbetti ο οποίος, ως CEO του οίκου Céline του έδωσε τεράστια ώθηση και νέα καλλιτεχνική πνοή σε συνεργασία με την Phoebe Philo.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Maximilian στον οίκο Ferragamo. Η καθαρότητα του οράματός του σε συνδυασμό με την ισχυρή αισθητική του τον καθιστούν ένα από τα πιο λαμπρά ταλέντα της γενιάς του. Η δουλειά του ορίζεται από την κομψότητα, τον εκλεπτυσμένο αισθησιασμό και τη συνεχή προσήλωση στην ποιότητα. Μέσα από το φακό της σύγχρονης ευαισθησίας του, θα γράψει ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στον Ferragamo χτισμένο πάνω σε μια κληρονομιά δημιουργικότητας, δεξιοτεχνίας και εξαιρετικών ανθρώπινων αξιών», δήλωσε ο Marco Gobbetti.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAXIMILIAN (@_maximiliandavis_)

Μέχρι τώρα πολλές διάσημες γυναίκες έχουν εμπιστευτεί τον Maximilian για τις εμφανίσεις τους μεταξύ αυτών η Rihanna και η Dua Lipa ενώ διθυραμβικές είναι και οι κριτικές που λαμβάνει από ανθρώπους του χώρου. Αποφασισμένος να υπηρετήσει με συνέπεια τα νέα του καθήκοντα πιθανολογείται ότι θα σταματήσει την κυκλοφορία της ομώνυμης ready-to-wear σειράς του η οποία πωλείται μέχρι σήμερα σε μερικά από τα μεγαλύτερα online stores όπως το Net-a-Porter.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Γιατί βάφουν ξαφνικά όλοι τα νύχια τους στο Χόλιγουντ; Ο Bad Bunny, ο Joe Jonas και οι κακές κόπιες του Harry Styles

Deepika Padukone: Η πρώτη Ινδή brand ambassador της Louis Vuitton

Quannah Chasinghorse: Το πρώτο top model που ενσωματώνει την ιθαγενή καταγωγή της