Σκέψου να περπατάς μόνο με φλατ σανδάλια, να φοράς αέρινα φορέματα που σηκώνονται και στροβιλίζονται με τον αέρα, να έχεις άμμο στις τσάντες σου και αλάτι στα μαλλιά σου. Το καλοκαίρι δεν είναι ακόμα μία εποχή, είναι εικόνες που πλημυρίζουν με φως, συναισθήματα χαράς, ανεμελιάς και ευτυχίας. Διαλέξαμε όλα εκείνα που θα ντύσουν τις ημέρες του φετινού καλοκαιριού.

Η ANTHERIS είναι ένα εγχείρημα μεταξύ μητέρας και κόρης, οι οποίες σχεδιάζουν για μία γκαρνταρόμπα που αγκαλιάζει την κομψότητα και την θηλυκότητα στην πιο σοφιστικέ έκφανση τους. Μια σύγχρονη cruise συλλογή, που ενσαρκώνει την ελληνική αισθητική αντλώντας έμπνευση από το απέραντο γαλάζιο και τον λαμπερό ήλιο της Ελλάδας. Διαχρονικά, καλοραμμένα ρούχα από βιώσιμα φυσικά υφάσματα από λινό, βαμβάκι, μετάξι, tencel και ζέρσεϊ. Ρευστές σιλουέτες που ζωντανεύουν μέσα από αέρινα υφάσματα, γεμάτα αυτοπεποίθηση prints και μοναδικές λεπτομέρειες. Φορέματα που σε ταξιδεύουν από το λαμπερό φως της ημέρας στο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, από την πραγματικότητα του εδώ στο ονειρεμένο εκεί, από την αλήθεια στην ατέρμονη φαντασία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antheris (@antherisofficial)

Τα Nidodileda έχουν κάτι κινηματογραφικό, τα φοράς και νιώθεις σαν πρωταγωνίστρια ταινίας. Οι αξίες και τα όνειρα της Nidodileda περιστρέφονται γύρω από την ουσία της ελευθερίας και της ισχυρής θηλυκότητας. Τα ρούχα αυτά αποτελούν κρυμμένους θησαυρούς μέσα στην ντουλάπα μας, έτοιμα να μας μεταμορφώσουν αγκαλιάζοντας διάφανα το σώμα και δίνοντας του την αιθέρια αίσθηση του καλοκαιριού.

Η Collectiva Noir αγαπά την διαχρονικότητα του minimal και των αφαιρετικών σχεδίων. Χωρίς υπερβολές, αλλά πάντα με μία εξελικτική σχεδιαστική πορεία, που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής, μένοντας πιστή στην αρχική αισθητική του brand. Η Collectiva Noir δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που επιλέγουν να είναι θηλυκές μέσα από την δυναμικότητα και την απλότητα τους, που αναζητούν ρούχα slow fashion επενδύοντας στην ποιότητα των υφασμάτων και την διαχρονικότητα των σχεδίων, δεν φοβούνται να τολμήσουν αντίθετα, εξελίσσονται μέσα από αυτό.

 

Η MYA είναι η εταιρεία που σχεδιάζει θηλυκά ρούχα εμπνευσμένα από τα πιο εξωτικά μέρη. Διαφορετικοί πολιτισμοί από όλον τον κόσμο αποτυπώνονται σε ρούχα γεμάτα κίνηση με μία εσάνς πολυτέλειας. Η κάθε γυναίκα βλέπει σε αυτό το brand την αντανάκλαση της δικής της  προσωπικότητας, όλες μας όμως, είμαστε διατεθειμένες να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο και να αφεθούμε στην μαγεία της χρυσόσκονης και της διαφάνειας.

Τα Seven Sins συνδυάζουν το σέξυ με το casual με τρόπο ανεπιτήδευτο και σύγχρονο, προσφέροντας στις γυναίκες ρούχα για όλες τις στιγμές της ζωής τους, μέσα στα οποία θα νιώθουν όμορφες και ποθητές. Λινά και βαμβακερά υφάσματα, καλοκαιρινά print και θηλυκά κοψίματα συνθέτουν την νέα συλλογή που αξίζει να γνωρίσεις.

Το Ancient Kallos αποτελείται από ελληνικά σύβολα και παραδοσιακά στοιχεία όπως οι φούντες και τα κεντήματα, αποδοσμένα με μία σύγχρονη προσέγγιση, που χαρακτηρίζεται από καθαρότητα και κομψότητα, στις υφές και τον σχεδιασμό. Φίνα υφάσματα πάνω στα οποία εκτυλίσσεται μία όμορφη ιστορία ανάμεσα στο σήμερα και το αειθαλές παρελθόν της αρχαίας Ελλάδας που πάντα θα αποτελεί πηγή έμπνευσης για την μόδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ancient Kallos (@ancientkallos)

Η Cristina Beautiful Life είναι για γυναίκες που θα νιώθουν πάντα κορίτσια, που αγαπούν τα ζωηρά χρώματα, την μουσική, τα μακρινά ταξίδια, τις ρομαντικές ταινίες και οτιδήποτε εμπεριέχει ξεχωριστές εικόνες και έντονα συναισθήματα. Γιατί η μόδα, είναι τρόπος έκφρασης που παράλληλα μας δίνει χαρά, αισοδοξία και ένα αστείρευτο χαμόγελο που χρωματίζει ακόμα και τις πιο άχρωμες και βαρετές μας μέρες.

Τα ?’???????? είναι τα ρούχα που κυριολεκτικά δεν θα θες να αποχωριστείς, οι υφές τους και τα αέρινα σχέδια τους αποπνέουν καλοκαίρι σε κάθε κίνηση. Λιτές γραμμές που έχουν δημιουργηθεί για να αγκαλιάζουν διάφανα το σώμα χωρίς ωστόσο να στερούνται κομψότητας. Μακριές φούστες με βολάν, crop top και μακριά φορέματα με βαθύ ντεκολτέ σε γήινες αποχρώσεις είναι μόλις μερικά από όσα ξεχωρίσαμε.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

4 οικονομικά αρώματα που μυρίζουν καλοκαίρι – Εκτός από καλή τιμή, έχουν όλα τους και έκπτωση

Missoni: Μιλανέζικη αισθητική με το street style που πηγάζει από την vibrant δεκαετία των ‘90s στην Νέα Υόρκη

Summer Offers: Τα items από ZARA HOME που θα ανανεώσουν το σπίτι σου