Κρατώντας την αναγνωρίσιμη υφή Missoni, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Alberto Caliri, ανακαλύπτει μια νέα πνοή που τον οδηγεί στην εξύμνηση του essential dressing. Οι καθαρές γραμμές αντιπροσωπεύουν την απόλυτη θηλυκότητα: αληθινή, ageless και πηγαία stylish.

Η μούσα της Missoni συνδυάζει την χαρακτηριστική Μιλανέζική αισθητική με το street style που πηγάζει από την vibrant δεκαετία των ‘90s στην Νέα Υόρκη και δημιουργεί μια versatile ντουλάπα.

Missoni

Η χρωματική παλέτα αντλεί επιρροές από τα φυσικά στοιχεία και τους φθινοπωρινούς τόνους μπλέκοντάς τα με μεταλλικά, jewelry like, στοιχεία αποδίδοντας το χαρακτηριστικό Missoni touch. Οι περίτεχνοι όγκοι συνδυάζονται με εφαρμοστές γραμμές και δημιουργούν cargo-inspired παντελόνια, oversized metallic τζιν, λαμπερά φορέματα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και λεπτεπίλεπτα πλεκτά.

Missoni

Την συλλογή συμπληρώνουν παπούτσια, suede και animal print αλλά και pointed toes που ολοκληρώνουν την essential dressing λογική.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Να τι ΔΕΝ πρέπει να φορέσεις σε έναν γάμο

Mαύρισμα; Τέλος – Η ηλιοθεραπεία είναι ό,τι χειρότερο για την επιδερμίδα σου

Από τα μοντέλα που τρέφονταν με ποτό, ναρκωτικά και τσιγάρα στα fitness models: Γιατί τα party animals δεν είναι πια «στη μόδα»