Κολεγιακά τζάκετ, πουκάμισα, γραβάτες, συνδυασμός μπλε-λευκό-κόκκινο, γιακάδες και καρό. Πολύ καρό. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το μαθητικό στιλ ντυσίματος και είναι ξανά τάση για άντρες και γυναίκες, κυρίως για άντρες.

Θα είναι το πιο hot trend της επόμενης σεζόν.

Την συγκεκριμένα τάση πρωτο-είδαμε στο Gossip Girl με τον Chace Crawford και τον Ed Westwick να αποτελούν πρότυπο για τους άντρες τηλεθεατές.

μαθητικό στιλ

μαθητικό στιλ

Σήμερα, οι BTS και άλλα κορεάτικα boy-bands που σαρώνουν στα charts, έχουν υιοθετήσει και εκείνοι το συγκεκριμένο στιλ και το έχουν φέρει στο 2022. Ήδη, στην Νότιο Κορέα το μαθητικό στιλ κάνει «πάταγο» ανάμεσα στους νέους άντρες.

Αγόρια, φορέστε το καλό σας πουκάμισο και το «γεροντίστικο» πουλόβερ σας και ετοιμαστείτε να απογειώσετε την κάθε σας εμφάνιση.

μαθητικό στιλ

Από τις πρώτες φορές που είδαμε στο συγκεκριμένο στιλ να γίνεται δημοφιλές ήταν όταν βγήκε η μεγάλη επιτυχία του 1989, Dead Poets Society.

Extra tip: Εάν έχετε μυωπία, μην διστάσετε να αφήσετε για μία μέρα τους φακούς στο σπίτι και να βγείτε με τα γυαλιά σας.

Όσο για τις γυναίκες: το στιλ αυτό θα φορεθεί πολύ αυτό το φθινόπωρο. Θέλετε έμπνευση; Καμία δεν το έχει κάνει καλύτερα από την Britney Spears στο βίντεο κλιπ του Baby… One More Time.

Ένα πουκάμισο δεμένο στην μέση και από πάνω μία πλεκτή ζακέτα με κουμπάκια με μαζεμένα στους αγκώνες μανίκια, αρκούν για να το υιοθετήσετε. Μία καρό φούστα, δε, θα απογειώσει όλο το outfit. 

μαθητικό στιλ

Θέλετε μία πιο μοντέρνα εικόνα για έμπνευση; Στην αγαπημένη μας εφηβική σειρά Rebelde Way (Ανυπότακτες Καρδιές) «έσκισαν» το συγκεκριμένο στιλ.

Έτοιμοι να υιοθετήσετε το πιο hot trend της επόμενης σεζόν;

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Βραχιόλι στο πόδι: το trend των 00s που επανέρχεται δυναμικά

H μεγάλη επιστροφή του smokey eye στις τάσεις του μακιγιάζ – Φόρεσε ξανά την μαύρη σου σκιά

Flossing: Το πιο άκυρο fashion trend για φέτος το καλοκαίρι