Οι διεθνείς πασαρέλες, γεννούν κάθε σεζόν τις τάσεις τη μόδας που στην συνέχεια θα πρωταγωνιστήσουν στις βιτρίνες των καταστημάτων μέχρι να ζωντανέψουν στους δρόμους.

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας που έρχονται αναμένεται να έχουν πολύ χρώμα όπως βαθύ μπλε, έντονο πορτοκαλί, κοριτσίστικο φούξια και φωτεινό λάιμ ενώ θα παραμείνουν το γκρι και το καφέ που είναι διαχρονικά στην μόδα αυτή την εποχή. Αν δεν αγαπάτε ιδιαίτερα τα χρώματα ίσως είναι η ευκαιρία σας να το τολμήσετε εξάλλου, θα είναι αδιαμφισβήτητα από τους πιο χρωματιστούς χειμώνες όπως ήταν και το καλοκαίρι που πέρασε. Μην φοβηθείτε τις χρωματικές αντιθέσεις και τις συχνές εναλλαγές επενδύστε σε basic κομμάτια με μίνιμαλ γραμμή που θα σας κάνουν πιο εύκολη την μετάβαση στην πολυχρωμία χωρίς να σας δεσμεύσουν τα υπόλοιπα χρόνια.

Ξεκινήστε με το δυναμικό μπλε του ωκεανού, είναι από τις πιο εύκολες αποχρώσεις και ταιριάζει σε όλους. Το σκούρο μπλε θα κρύβει μία αιώνια γοητεία και κομψότητα ενώ συνδυάζεται εύκολα με πολλά ακόμη χρώματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Mara (@maxmara)

Αμέσως μετά στην λίστα, έρχεται το βαθύ πορτοκαλί που θα σας βοηθήσει να δώσετε ένταση στην γκαρνταρόμπα σας χωρίς να κουραστείτε πολύ. Αρκεί, να προσθέσετε ένα κομμάτι όπως πέδιλα ή πλεκτό πουλόβερ για να κάνετε το outfit πιο ενδιαφέρον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs (@marcjacobs)

Το Zesty lime έκανε το χρωματικό του ντεμπούτο μέσω των slinky φορεμάτων, των blazers σε ανδρόγυνο στυλ και αξεσουάρ όπως μικρές δερμάτινες τσάντες και παπούτσια. Το έντονο κίτρινο με το οποίο συγγενεύει χρωματικά κάνει και αυτό την εμφάνιση του σε μικρότερη κλίμακα όμως.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @chanelofficial

Τέλος, το έντονο φούξια είναι το χρώμα που πρωταγωνιστεί εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα το έχουμε συναντήσει συνδυασμένο με πολλά και διαφορετικά χρώματα όπως το κόκκινο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Για τους οπαδούς της απλότητας και της μονοχρωμίας το μπεζ-καφέ στην απόχρωση του latte σου καθώς και όλη η παλέτα του γκρι είναι σταθερά στις προτιμήσεις μας.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

4 διάσημες δίαιτες και για ποιους λόγους θα πρέπει να τις αποφύγεις

Ξεχάστε τα μακριά gel νύχια – Βγαίνουν επιτέλους εκτός μόδας

Ροζ με κόκκινο: Ο πιο αναπάντεχος colour blocking συνδυασμός που πρέπει να δοκιμάσεις την φετινή σεζόν