Μία επαναστατική, μη επεμβατική θεραπεία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη γλυπτική σώματος: το μηχάνημα EMSCULPT NEO, αποκλειστικά από τους εφευρέτες της μεθόδου, την εταιρία BTL Aesthetics. Η BTL Aesthetics δραστηριοποιείται στον κλάδο κατασκευαστών αισθητικού και ιατρικού εξοπλισμού παγκοσμίως, αποτελώντας πλέον έναν από τους ηγέτες του χώρου, με 30 χρόνια συνεχούς καινοτομίας.

Το EMSCULPT NEO, βασισμένο σε περισσότερες 30 ακαδημαϊκές αξιολογήσεις, το μοναδικό με κλινικές μελέτες, πιστοποιήσεις FDA και Medical CE, καθώς και εγγυημένα αποτελέσματα, αποτελεί μία νέα προσέγγιση στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, καθώς εισάγει την επαναστατική 2 σε 1 τεχνολογία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που εστιάζει τόσο σε μύες όσο και στο λίπος και το δέρμα. Με την κάθε συνεδρία να διαρκεί 30 λεπτά, το EMSCULPT NEO πραγματοποιεί 20.000 μυϊκές συσπάσεις στον ασθενή επιτυγχάνοντας:
 Μείωση του υποδόριου κοιλιακού λίπους κατά 30%
 Αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 25%
 Μείωση πόντων της μέσης κατά 5.9 εκ.
 Μείωση του κοιλιακού διαχωρισμού κατά 19%

Αξιοποιώντας τη μόνη μη-επεμβατική τεχνολογία στον κόσμο, το EMSCULPT NEO επιφέρει μια άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα, η οποία μπορεί να είναι μόνιμη εφόσον ο ασθενής διατηρεί σταθερή ήπια εκγύμναση. Επομένως, είναι κατάλληλο για όσους γυμνάζονται και επιθυμούν να επιταχύνουν τα αποτελέσματά τους, σε ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν δραστικά το βάρος αλλά και τη στάση του σώματός τους, σε όσους επιθυμούν άμεση σύσφιξη έπειτα από ξαφνική απώλεια βάρους, σε επαγγελματίες αθλητές, σε μητέρες μετά τον τοκετό, σε ανθρώπους που θέλουν να επανέλθουν γρήγορα μετά από ένα χειρουργείο και, φυσικά, σε όσους δεν επιτρέπεται να γυμναστούν λόγω προβλημάτων υγείας.

Με τις ειδικά σχεδιασμένες χειρολαβές, το EMSCULPT NEO προσφέρει εξαιρετικά εξατομικευμένες θεραπείες για έως και 9 περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι γλουτοί τα χέρια, τα πόδια ή το εσωτερικό των μηρών, αποτελώντας την πρώτη και μοναδική συσκευή που καταπολεμά το λίπος και χτίζει τους μύες αλλά και συσφίγγει το δέρμα.

Σχετικά με την BTL Aesthetics:
Ιδρύθηκε το 1993 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναδειχθεί ως κορυφαίος κατασκευαστής ιατρικών συστημάτων παγκοσμίως. Απασχολεί περισσότερους από 2500
εργαζόμενους σε 58 τοπικά υποκαταστήματα σε όλο το κόσμο. Η BTL κατάφερε να φέρει την
επανάσταση στον χώρο των μη επεμβατικών θεραπειών σώματος, σύσφιξης, κ.α. με brands όπως το
EMSCULPT, EMSCULPT NEO, EMSELLA, EMTONE, VANQUISH ME, EXILIS ULTRA.

Με αφορμή τα χαμηλής ποιότητας αντίγραφα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά και για την αποφυγή βλαβών , η BTL ως εφευρέτης της τεχνολογίας HIFEM και HIFEM+ RF, ενημερώνει το ευρύ κοινό ότι το αυθεντικό μηχάνημα EMSCULPT NEO είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στα ακόλουθα ιατρεία:

Όθων Κρητικός Πλαστικός Χειρούργος, Κηφισιά
Σεμίνα Παπανικολάου, Δερματολόγος, Αθήνα
Χριστιάννα Ρεπούσση, Δερματολόγος, Νέα Μάκρη
Νικόλαος Μαντάς, Δερματολόγος, Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα: https://btlaesthetics.gr