Σας αρέσει να ζείτε την στιγμή και να απολαμβάνετε ασυνήθιστες εμπειρίες, αυτά λοιπόν τα μπαρ είναι τα ιδανικά για να επισκεφθείτε, γιατί εκτός από ποτά που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σας, υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε αίσθησή σας.

Royal Navy Aircraft Carrier

Στο 65,000-ton σκάφος HMS Queen Elizabeth, υπάρχει μια παμπ με το όνομα Queen’s Head.

Το μπαρ αποτελεί ένα μικρό μέρος του, πολύ δημοφιλές ωστόσο που βρίσκεται κοντά στις καμπίνες όπου διαμένουν οι ανώτεροι αξιωματικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένες ζυθοποιίες του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν φτιάξει μπίρες αποκλειστικά για το πλοίο, κάνοντας την εμπειρία εμβάπτισης ακόμη περισσότερο μοναδική.

Το πλοίο είναι το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο που έχει κατασκευάσει το Βρετανικό Ναυτικό και, με μια χούφτα μπύρες διαθέσιμες στο μπαρ, είναι ένα καλό και απροσδόκητο μέρος για να πιείτε μια πίντα (υποθέτοντας ότι πληροίτε τα διαπιστευτήρια για να επιβιβαστείτε στο πλοίο).

Cave Bar

Ανταποκρίνεται πολύ στο όνομά του, αυτό το κροατικό μπαρ που μοιάζει με το περίτεχνο λημέρι ενός από τους κακούς του Μποντ.

Χτισμένο σε ένα εκπληκτικό φυσικό σπήλαιο στην παραθαλάσσια πόλη του Ντουμπρόβνικ, είναι το επίσημο στέκι της περιοχής.

Ανοιχτό το πρωί για ένα γρήγορο φλιτζάνι καφέ και την υπόλοιπη μέρα για κοκτέιλ, σαμπάνια και κονιάκ, αυτό το μπαρ προσφέρει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Η λίστα με τα κοκτέιλ είναι μεγάλη και εντυπωσιακή, υπάρχουν άφθονες επωνυμίες κροατικών κρασιών για να απολαύσετε, ενώ διατίθενται ακόμη και σνακ για να τσιμπήσετε, καθώς απολαμβάνετε τη θέα ή τα υδρόβια πτηνά που πετούν σε κύκλους από πάνω.

Μπαρ ποτά

Icebar

Αυτό το σουηδικό μπαρ είναι κατασκευασμένο από πάγο και θεωρείται αριστούργημα. Βρίσκεται στη Στοκχόλμη, το μέρος όπου οι θερμοκρασίες είναι πάντα χαμηλές, οπότε αν σκοπεύετε να πάτε, ντυθείτε ανάλογα.

Το Icebar είναι το πρώτο μπαρ στον πλανήτη φτιαγμένο από 40 τόνους πάγου. Αν και τα ποτά που σερβίρει είναι ενδιαφέροντα, ίσως το πιο cool σημείο του είναι ο χώρος με τα διάφορα γλυπτά που βρίσκονται μέσα στην μπάρα του που είναι σε σχήμα μαίανδρου.

Μοιάζει σαν ένας παγωμένος λαβύρινθος για να «αποδράσετε» κυριολεκτικά και να χαθείτε σε ένα παραμύθι.

Ο μπάρμπαν πάντως θα σας αποζημιώσει με τα ποτά του, δημιουργώντας και ξεχωριστά κοκτέιλ, όπως Pink Sky (βότκα, λικέρ πεπόνι, λάιμ, 7 up) ή Fika Time (λικέρ καφέ, αμαρέτο, βανίλια, γάλα).

Μπαρ ποτά

ΟΖΟNE

Δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν καλύτερο όνομα για αυτό το μπαρ. Βρίσκεται στον 118ο όροφο του Ritz Carlton στο Χονγκ Κονγκ.

Ίσως το μπαρ που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο στον κόσμο.

Στο OZONE θα πιεις το ποτό σου νιώθωντας ότι έχεις όλο τον κόσμο στα πόδια και αγναντεύοντας τον απέραντο ορίζοντα.

Επισκεφθείτε και μερικούς από τους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου για φαγητό ποιότητας βραβευμένο με αστέρι Michelin και κλείστε τη βραδιά σας στο εντυπωσιακό OZONE νιώθωντας σαν υπερήρωας που τα βλέπει όλα από πολύ ψηλά.

Μπαρ ποτά

Space Bar

Μιλώντας για ανάβαση σε υψηλότερο έδαφος, το Space Bar στη Φλόριντα είναι ό,τι ισχυρίζεται πως είναι.

Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε ένα κοκτέιλ, την ίδια ώρα που ένα πραγματικό διαστημόπλοιο ανεβαίνει στον αιθέρα.

Α και τα κοκτέιλ που σερβίρει είναι θεματικά με ονόματα όπως Skyrockets in Flight και Intergalactic Planetary.

Μπαρ ποτά