Το TripAdvisor, μετά από ανάλυση δεδομένων κριτικών 12 μηνών από πραγματικούς ταξιδιώτες που καλύπτουν περισσότερα από 1,5 εκατ. ξενοδοχεία στον κόσμο ανακοίνωσε τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024 σε 10 κατηγορίες και στην 8η θέση συναντάμε ένα ελληνικό ξενοδοχείο, που δεν είναι κανένα από τα πολύ γνωστά. Δεν είναι στην Αθήνα, δεν είναι το One&Only για το οποίο έχουμε δει πολλά αφιερώματα στο εξωτερικό, δεν είναι το Costa Navarino.

«Αν ψάχνετε ένα ξενοδοχείο που έχει όλα όσα θέλετε (εξαιρετική εξυπηρέτηση, άνετα δωμάτια, όλες τις ανέσεις), πιθανώς θα το βρείτε σε ένα από αυτά τα μέρη που κέρδισαν βραβείο. Το βραβείο Travellers’ Choice Best of the Best τιμά το υψηλότερο επίπεδο αριστείας στα ταξίδια.

Απονέμεται σε όσους λαμβάνουν μεγάλο αριθμό πολύ θετικών κριτικών και απόψεων από την κοινότητα του Tripadvisor σε μια περίοδο 12 μηνών. Από τις 8 εκατομμύρια καταχωρίσεις μας, ποσοστό κάτω του 1% πετυχαίνει αυτό το ορόσημο», αναφέρει η ιστοσελίδα της πλατφόρμα.

Τα ελληνικά ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν

Δεν είναι κανένα από τα πολύ φημισμένα: Αυτό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα - Στην 8η θέση παγκοσμίως

Μπορεί στην γενική κατηγορία του κόσμου να μην υπάρχει κάποιο ελληνικό ξενοδοχείο, όμως στα πολυτελή καταλύματα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση. Το βραβείο Travellers’ Choice Best of the Best τιμά το υψηλότερο επίπεδο αριστείας στα ταξίδια. Απονέμεται σε όσους λαμβάνουν μεγάλο αριθμό πολύ θετικών κριτικών και απόψεων από την κοινότητα του Tripadvisor σε μια περίοδο 12 μηνών. Από τις 8 εκατομμύρια καταχωρίσεις, ποσοστό κάτω του 1% πετυχαίνει αυτό το ορόσημο.

Ο λόγος για το 8ο καλύτερο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο το οποίο βρίσκεται στη Ρόδο και λέγεται Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas.

ξενοδοχείο

«Αν θέλετε το ιδανικό πολυτελές θέρετρο στη Λίνδο, βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Οι ταξιδιώτες θα βρουν μια σειρά από ανέσεις στα δωμάτια όπως τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και μίνι μπαρ, ενώ η σύνδεση στο Ίντερνετ είναι εύκολη χάρη στο δωρεάν ίντερνετ που διατίθεται. Το Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Λίνδος, με μια ξέγνοιαστη και άνετη διαμονή» λέει το TripAdvisor.

Ποια άλλα ξενοδοχεία βρίσκονται στις λίστες του TripAdvisor

Στην κατηγορία «Κατάλληλο για Οικογένειες» ξεχωρίζει ακόμα μια ελληνική εκπροσώπηση. Το Porto Sani στην Χαλκιδική βρίσκεται στην 15η θέση. Το οικογενειακό κατάλυμα έχει το απόλυτο της βαθμολογίας με σχεδόν 2.000 αξιολογήσεις.

ξενοδοχείο

Δύο ξενοδοχεία από την Ελλάδα βρίσκονται στη λίστα με τα κορυφαία All Inclusive στον κόσμο.

Στην 10η θέση της παγκόσμιας λίστας από το TripAdvisor είναι το Ikos Aria που βρίσκεται στην Κω.

ξενοδοχείο

Στην 14η θέση βρίσκεται το Ikos Oceania από τη Νέα Μουδανιά με πάνω από 5.000 αξιολογήσεις.

ξενοδοχείο

Στην κατηγορία «Ευεξία», ένα ξενοδοχείο από τη Μύκονο βρίσκεται πολύ ψηλά στην παγκόσμια λίστα. Συγκεκριμένα, στην θέση 6 είναι το Palladium Boutique Hotel από τον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο με σχεδόν 2.000 κριτικές.

ξενοδοχείο

Τέλος στην κατηγορία «Βιωσιμότητα», ένα ξενοδοχείο από την Κέρκυρα καταλαμβάνει την 4η κορυφαία θέση στον κόσμο.

Ο λόγος για το Ikos Odisia στην περιοχή Κάτω Κορακιάνα.

ξενοδοχείο