Περιεχόμενα

  1. House of the Dragon
  2. The Boys
  3. The Bear

Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα, λέει ο θυμόσοφος λαός και εν προκειμένω το δίκιο του βουνό, αφού από Μάρτη μήνα σκεφτόμαστε τον Ιούνιο. Όχι για να πάμε διακοπές, όχι για να βουτήξουμε σε κάποια θάλασσα, όχι για να λιαστούμε σε παραλίες, αλλά γιατί 3 πολύ αγαπημένες σειρές επιστρέφουν με τις νέες τους σεζόν και τις περιμένουμε πώς και πώς. Πρόκειται για το House of the Dragon, το The Boys και το The Bear, σειρές που έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό στην Ελλάδα και μπορείς να τις δεις σε κάποια πλατφόρμα.

House of the Dragon

Ακολουθώντας τον ρυθμό του Game of Thrones, το House of the Dragon θα κυκλοφορήσει 20 μήνες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της 1ης σεζόν. Μόλις το μεσημέρι της Τετάρτης στα social media δημοσιεύτηκαν τα πόστερ της 2ης σεζόν, όπου κυριαρχεί το μότο «All Must Choose» και μας προετοιμάζουν για το πρώτο trailer που θα κυκλοφορήσει αύριο.

Είχε κυκλοφορήσει πάντως ένα teaser τον Δεκέμβριο.

Η 2η σεζόν του House of the Dragon θα είναι διαθέσιμη στα κανάλια Nova Cinema, όπως πάντα για το περιεχόμενο του HBO, με την προβολή του επεισοδίου 48 ώρες μετά την προβολή στις ΗΠΑ.

The Boys

Ίσως η λιγότερο γνωστή από τις 3 σειρές, αλλά είναι μια από τις σειρές που έχουν δώσει υπόσταση στο Amazon Prime Video στην εν Ελλάδι παρουσία του. Το The Boys θα επιστρέψει με την 4η σεζόν του στις 13 Ιουνίου και υπάρχει trailer για να χαζέψεις μέχρι τότε, διαβάζοντας και τις διάφορες θεωρίες για το τι πρόκειται να δούμε. Στο trailer γίνεται και αναφορά στην αθηναϊκή δημοκρατία. Το κρατάμε αυτό.

The Bear

Ο μεγαλύτερος πανζουρλισμός των τελευταίων ετών με πρωταγωνιστή σειράς, αφορά στο The Bear και τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ. Μόλις πριν μερικά 24ωρα έγινε γνωστό πως η σειρά πήρε έγκριση για 4η σεζόν στο τέλος των γυρισμάτων της 3ης. Εμείς τον Ιούνιο θα δούμε την 3η σεζόν, αλλά με έναν αστερίσκο. Κι αυτό γιατί τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ μέσω του FX, αλλά στο Disney+ που είδαμε τις πρώτες δύο σεζόν, τα επεισόδια εμφανίστηκαν περίπου 2 μήνες μετά. Ας ελπίσουμε πως θα μας τα φέρουν στην ώρα τους από την πλατφόρμα.

The Bear 2η σεζόν 3 σειρές Ιούνιο