Περιεχόμενα

  1. Ozark
  2. Stranger Things
  3. Bridgerton
  4. Elite

Η άνοιξη πλησιάζει και μαζί και αυτές οι ωραίες ηλιόλουστες ημέρες που τόσο μας έχουν λείψει. Ελπίζουμε δηλαδή γιατί ο καιρός δεν μας τα λέει και πολύ καλά. Από την άλλη, μια ανυπομονησία παραπάνω για την άνοιξη την έχουμε, μιας και ορισμένες αγαπημένες σειρές επιστρέφουν στο Netflix με νέα επεισόδια, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε binge-watching να κάνουμε.

Κάποιες έρχονται σύντομα. Ορισμένες άλλες σε λίγο καιρό. Όπως και να ‘χει, τις περιμένουμε πως και πως, έχοντας ήδη φτιάξει τη λίστα μας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά:

Ozark

Πρώτη και καλύτερη είναι η σειρά Ozark, η οποία θα γράψει τον επίλογο της στις 29 Απριλίου. Είναι από αυτές τις δραματικές σειρές που στην αρχή, στα πρώτα επεισόδια, μοιάζουν κάπως ανιαρές, αλλά στην πορεία σε κολλάνε τόσο πολύ που το «επόμενο επεισόδιο» είναι μονόδρομος. Άριστη σε όλα της, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο πολλές φορές και ένα καστ που ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον. Επομένως, δεν θα μπορούσαμε να μην ανυπομονούμε για το ποιο θα είναι το τέλος.

Stranger Things

Εδώ είμαστε. Δηλώνουμε φανατικοί θαυμαστές; ΝΑΙ. Μόνο η ψυχούλα μας ξέρει πόσο μας έχει λείψει η σειρά και πόσο πολύ θέλουμε δια καώς να επιστρέψει. Η παρέα του Stranger Things έρχεται στις 27 Μαΐου, αργεί κάπως, αλλά τουλάχιστον έχουμε τι να περιμένουμε. Η τέταρτη σεζόν της πιο επιτυχημένης σειράς φαντασίας θα φέρει νέες περιπέτειες, καθώς και τον Hoper που βρίσκεται φυλακισμένος σε ρώσικο εργαστήριο.

Bridgerton

Η πρώτη σεζόν έκανε πάταγο. Οπότε θέλουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η σειρά της Shonda Rhimes, στη δεύτερη σεζόν. Στις 24 Μαρτίου θα έχουμε πάρει τις απαντήσεις μας, αφού τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα. Το μόνο αρνητικό είναι πως ο Regé-Jean Page δυστυχώς δεν θα βρίσκεται στο καστ, κάτι που μας λυπεί ιδιαιτέρως. Μάλιστα, η πλοκή της ιστορίας θα επικεντρωθεί περισσότερο στον μεγάλο γιο της οικογένειας Bridgerton, στον Anthony. Το σίγουρο είναι πως ο πήχης για τη σειρά είναι πολύ ψηλά, όπως και οι προσδοκίες.

https://youtu.be/qYNCws-a6CQ

Elite

Έχει χάσει την αίγλη που κάποτε μας γοήτευσε; Βεβαίως. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ψηνόμαστε να παρακολουθήσουμε τη συνέχεια. Η οποία συνέχεια έρχεται στις 8 Απριλίου, με σούπερ περισσότερο δράμα. Πάντως, η ισπανική σειρά εξακολουθεί να μπαίνει στις κορυφαίες, ακόμα κι αν το καστ έχει αλλάξει.

Διαβάστε περισσότερα στο intronews.gr

Volodymyr Zelensky: Το Netflix επαναφέρει την σειρά του – «Το ζητήσατε και επέστρεψε»

Netflix: Η νέα χρέωση που βάζει στους συνδρομητές – Ποια «κακή συνήθεια» θέλει να σταματήσει