Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Content London, η πρόεδρος της Universal International Studios, Μπεατρίς Σπινγκμπορν, μίλησε για το επερχόμενο spin-off της διάσημης σειράς Suits, το οποίο θα «μεταφερθεί» στο Λος Άντζελες αυτή τη φορά. Σε αυτή τη σειρά συμμετείχε και η Μέγκαν Μαρκλ.

Το σενάριο υπογράφει ξανά ο δημιουργός της σειράς Άαρον Κορς (Aaron Korsh) και θα διαδραματίζεται «στο ίδιο χρονικό πλαίσιο» με το αρχικό, όπως αποκάλυψε η πρόεδρος, ενώ υποσχέθηκε ότι θα έχει «την ίδια ενέργεια και τους ίδιους ωραίους χαρακτήρες».

«Δουλεύουμε πάνω σε αυτό αυτή τη στιγμή. Είναι τόσο διασκεδαστικό και χαρούμενο» ανέφερε η Μπεατρίς Σπρίνγκμπορν. Παράλληλα, εξήγησε ότι οι σειρές που επιστρέφουν όπως το «Suits» είναι ελκυστικές για τους αγοραστές. «Πολλοί streamers αναζητούν συνεχείς σειρές, πράγματα που είναι εύκολο να τις δεις. Το “Suits” μας είναι απίστευτα τεράστιο στο Netflix», συμπλήρωσε η ίδια σε δηλώσεις της στο «Variety», τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η επιτυχημένη σειρά έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2011 από τη συχνότητα του USA Network για εννέα σεζόν. Πρωταγωνιστούσαν μεταξύ άλλων οι Πάτρικ Τζ. Άνταμς, Γκάμπριελ Μαχτ, Σάρα Ράφερτι, Νταλ Χιλ, Τζίνα Τόρες, Μέγκαν Μαρκλ και Κάθριν Χάιγκλ.

Η κυκλοφορία του ξανά τον Ιούλιο μέσα από τις πλατφόρμες του Netflix και του Peacock σημείωσε ρεκόρ και βρέθηκε για 12 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του πίνακα της Nielsen, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 45 δισεκατομμύρια λεπτά ροής.