Μετά από δύο χρόνια αναβολής έλαβε χώρα σε φυσικό event η «γιορτή» του Πόλεμου των Άστρων, το συνέδριο Star Wars Celebration 2022. Εκεί, έγιναν διάφορες εκδηλώσεις, παρευρέθηκαν αρκετοί καλεσμένοι σχετικοί με το franchise και φυσικά ανακοινώθηκαν μεγάλα νέα για το μέλλον του Star Wars.

Φυσικά, ανάμεσά τους ανακοινώθηκαν και 4 νέες σειρές της Luscasfilm, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν από το Disney+.

Το μεγαλύτερο νέο του συνεδρίου είναι η ανακοίνωση της σειράς «Andor», στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Ντιέγκο Λούνα στον ρόλο του Κάσιαν Αντορ, τον οποίο γνωρίσαμε στην ταινία «Star Wars: Rogue One». Η σειρά φαίνεται πολλά υποσχόμενη από το πρώτο της τρέιλερ και θα κάνει την πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου στο Disney+.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα αποτελείται από 12 επεισόδια, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη σειρά Star Wars μέχρι στιγμής.

Ακόμη, ανακοινώθηκε η επερχόμενη σειρά «Star Wars: Skeleton Crew» με πρωταγωνιστή τον Jude Law. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Jon Watts του «Spider-Man» ενώ η σειρά θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2023. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα θυμίζει κάτι από «Stranger Things», καθώς η εταιρία-κολοσσός θέλει να κάνει μία σειρά να θυμίζει τις ταινίες του Steven Spielberg του 1980 με πρωταγωνιστές παιδιά.

Star Wars

Επιπλέον, το ταξίδι του Mandalorian και του Grogu συνεχίζεται με την τρίτη σεζόν του «The Mandalorian» η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023 στο Disney+.

Star Wars

Τέλος, η Lucasfilm φαίνεται να πατάει στα χνάρια του Game of Thrones και του The Witcher, καθώς θα κυκλοφορήσει μία μεσαιωνική σειρά περιπέτεια/φαντασίας, εκτός του σύμπαντος του Star Wars. Το «Willow», όπως θα ονομάζεται, θα επικεντρώνεται στην Κιτ (Ρούμπι Κρουζ), μια πριγκίπισσα η οποία ξεκινά ένα ταξίδι για να σώσει τον δίδυμο αδερφό της με την βοήθεια μιας υπηρέτριας την Τζέιντ (Εριν Κέλιμαν), μιας μαγείρισσας την Ντόουβ (Ελι Μπάμπερ) και ενός κλέφτη, τον Μπούρμαν (Αμερ Τσάντα-Πατέλ).

H Disney φαίνεται να ακολουθεί τη πεπατημένη του Marvel Cinematic Universe με τα reboot που έχει κάνει στο Star Wars από το The Force Awakens (2015) μέχρι σήμερα, χτίζοντας ένα ολόκληρο σύμπαν γύρω από την αρχική ιστορία του George Lucas. Πλέον, οι σειρές και οι ταινίες σταματούν να αφορούν την πρωταγωνιστική οικογένεια Skywalker και εξερευνούμε άλλες πτυχές του κόσμου του «Πόλεμος των Άστρων».

Αν και πολλοί fans μιλούν για «ξεζούμισμα» του franchise, οι εξαιρετικές επιλογές που έχει κάνει η Disney σε cast και παραγωγή, ειδικά στις σειρές, δικαιώνει της επιλογή της να επενδύσει τόσο πολύ στο Star Wars.

Oι εορτασμοί του Star Wars Celebration θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Daredevil: Είναι επίσημο – Ο Matt Murdock επιστρέφει με νέες σεζόν στο Disney+

She-Hulk: Το πρώτο trailer για την νέα σειρά της Marvel – Το CGI φαίνεται «μισοτελειωμένο»

Disney+: Έρχεται, επιτέλους, στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου – Πόσο θα κοστίζει