Μετά από μήνες αναμονής, έχουμε επιτέλους την τελική ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμη η συνδρομητική πλατφόρμα του Disney+ και στην Ελλάδα. Ο κολοσσός ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι θα επεκταθεί σε άλλες 42 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας. Από 14 Ιουνίου, λοιπόν, θα μπορούμε να έχουμε και εμείς μηνιαία ή ετήσια συνδρομή ώστε να παρακολουθούμε περιεχόμενο των Disney, Marvel, Pixar, Star Wars, National Geographic καθώς και παραγωγές των 20th Century Studios, FX και Searchlight Pictures.

Πόσο θα κοστίζει η συνδρομή στο Disney+

Η μηνιαία συνδρομή θα έχει κόστος 8,99 ευρώ ενώ η ετήσια 89,99 ευρώ. Στην ετήσια συνδρομή ο χρήστης λαμβάνει έκπτωση 17,98 ευρώ από ό,τι θα πλήρωνε εάν ανανέωνε κάθε μήνα ξεχωριστά.

Η συνδρομή προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με ταυτόχρονο streaming σε έως και 4 συσκευές, δημιουργία έως 7 διαφορετικών προφίλ και δυνατότητα «εγγραφής» έως και 10 συσκευών. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα οι γονείς να δημιουργούν παιδικά προφίλ που διαθέτουν εύκολη περιήγηση και περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, για πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Το πλεονέκτημα του έναντι σε άλλες συνδρομητικές πλατφόρμες

Εάν και η πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν εγγραφεί σε συνδρομητικές πλατφόρμες προτιμούν το Netflix, το Disney+ έρχεται και αναμένεται να καταλάβει σημαντικο μερίδιο της αγοράς αυτής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο κατάλογος της Disney έχει τις περισσότερες και τις πιο δημοφιλείς μεταγλωττισμένες ταινίες και σειρές, περιεχόμενο το οποίο είναι δυσεύρετο στις άλλες πλατφόρμες για γονείς και παιδιά.

Ανάμεσα στις μεταγλωττισμένες ταινίες που θα είναι διαθέσιμες βρίσκονται και το βραβευμένο με Όσκαρ «Ενκάντο: Ένας Μαγικός Κόσμος», το υποψήφιο για Όσκαρ «Λούκα» και άλλα πολλά.

Ακόμη, οι χρήστες θα μπορούν να δουν σε υψηλή ποιότητα από τον καναπέ τους ταινίες και σειρές των Marvel και Star Wars, οι οποίες σημειώνουν το ένα ρεκόρ μετά από το άλλο σε εισπράξεις εισιτηρίων στους κινηματογράφους. Τελευταίες προσθήκες στο Σύμπαν της Marvel είναι η σειρά Moon Knight με τον Oscar Isaac καθώς και η ταινία Spider-Man: No Way Home που σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων για το 2021. Ταυτόχρονα, οι fans του Star Wars θα μπορούν να παρακολουθήσουν και το «The Book of Boba Fett» καθώς και το επερχόμενο «Kenobi».

Δείτε το τρέιλερ του Moon Knight που κάνει την πρεμιέρα του στις 30 Μαρτίου 

Τέλος, οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τίτλους γενικής ψυχαγωγίας, όπως τη γεμάτη δράση και υποψήφια για Όσκαρ, κωμωδία «Free Guy», με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds, τις σειρές «The Simpsons» και «Grey’s Anatomy», καθώς και την εκπομπή «Ο Κόσμος Σύμφωνα με τον Jeff Goldblum» από το National Geographic.

Δείτε ακόμη στο intronews.gr:

Euphoria: Όσα περιμένουμε να δούμε στην 3η σεζόν της δημοφιλούς σειράς

Netflix: Πρωταγωνίστρια του Emily in Paris θα παίξει σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πλατφόρμας

You: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν – Όσα ξέρουμε για την πλοκή και το cast