Στις αρχές της εβδομάδας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κι εκεί μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική της πορεία με διάθεση αυτοκριτικής, αποδεχόμενη πως για ένα διάστημα φερόταν με μεγάλη πίεση προς τους συνεργάτες της και μάλιστα κάποιους ντρέπεται να τους κοιτάξει και στα μάτια. Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε με ιδιαίτερο στόμφο αυτές τις δηλώσεις της κοπέλας που συνεργάστηκε πρώτη μαζί της.

Έχοντας ξεκινήσει στο πλάι της Ναταλίας Γερμανού το 2013, στο πρωινό ΣΚ του ALPHA, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέλαβε στη συνέχεια την εκπομπή μόνη της και στα 2 χρόνια που την έκανε, υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις συνεργατών, πολλές συγκρούσεις, πολλές αιτιάσεις, με μεγαλύτερη όλων αυτή από μεριάς της Ζήνας Κουτσελίνη.

Η επί της ουσίας συγγνώμη που ζήτησε η Σπυροπούλου, δεν έμεινε ασχολίαστη από τη Ναταλία Γερμανού που άφησε σαφείς μπηχτές για στελέχη του ALPHA εκείνης της περιόδου που έδωσαν στη Σπυροπούλου τη δύναμη να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο που η ίδια αναγνώρισε ως λάθος.

«Έχουμε κουβεντιάσει, έχουμε πει πολλά. Επειδή μας είναι πολύ εύκολο, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε αρχικά μαζί το Μες Στην Καλή Χαρά και μετά αυτή έκανε το Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου κι ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε στο κανάλι, η απορία μου είναι η εξής. Πολύ εύκολα λέμε για την Κωνσταντίνα πως φερόταν, τι εξουσία είχε και τα λοιπά.

Κανείς δεν λέει ποιος τής έδωσε αυτήν την εξουσία. Κανείς δεν λέει πως αυτό το κορίτσι, που ήταν 23 ετών, κάποιος τής έδωσε την ελευθερία να είναι και να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα.

Γιατί δεν φταίει ποτέ αυτός που μας δίνει το δικαίωμα να έχουμε αυτήν την εξουσία και πάντα φταίει το κοριτσάκι; Αυτός που τής λέει βγες κοριτσάκι μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θέλεις, πρόσλαβε όποιον θέλεις… Αυτό με πειράζει. Είναι πολύ εύκολο να λες ότι μου έκανε αυτό και μετά στους άλλους, στους πιο ισχυρούς είμαστε κότες.

Την κέρδισε με κάποιον τρόπο κι εξακολουθώ να λέω ότι ποτέ δεν φταίει μόνο ένας… Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και τής αναγνωρίζω εγώ το δικαίωμα να αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί, να τα αφήνει πίσω και να ξεκινά το καινούριο κεφάλαιο της ζωής της με τον άνθρωπό της, με το μωρό που περιμένει και να τής ευχόμαστε όλα να πάνε καλά».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

«Δεν μπορούσαμε να παίξουμε γιατί κλαίγαμε με λυγμούς»: Η εξομολόγηση της Κλέλιας Ανδριολάτου για τα γυρίσματα του Maestro

Σοφία Χατζηπαντέλη is back: Ο νέος της ρόλος στο GNTM 5

Ο παλιός καλός Παπακαλιάτης: Η ερωτική σκηνή στο Maestro ήταν το κάτι άλλο