Η Σοφία Χατζηπαντέλη επέστρεψε στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να ξαναμπεί δυναμικά στο GNTM. Η απουσία της ήταν ηχηρή το διάστημα που απουσίαζε από το ριάλιτι μοντέλων, επομένως την περιμένουν όλοι πως και πως.

Ο τηλεοπτικός φακός της εκπομπής «Breakfast@Star», συνάντησε το μοντέλο λίγη ώρα μετά την επιστροφή της στην χώρα μας, λέγοντας πως είναι χαρούμενη που γύρισε, τον ρόλο που θα έχει στο GNTM τώρα, ενώ αποκάλυψε και ποια παίκτρια θα ήθελε ιδανικά να στεφθεί η νικήτρια του ριάλιτι.

«Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία τώρα, γιατί όταν ήρθα την πρώτη φορά, δεν με ήξερε κανείς και τώρα νιώθω ότι με υποδέχονται. Ήμουν σίγουρη ότι δε θα γυρίσω και είπα ότι έκανα καλό που ήμουν στις audition και ήμουν ευχαριστημένη. Δε νομίζω όμως ότι η ιστορία θα κλείσει, γιατί αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή».

Όσον αφορά στον ρόλο της στο παιχνίδι από εδώ και στο εξής αποκάλυψε: «Εγώ πάντα θα είμαι η Σοφία. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία, η άσχημη Σοφία ή η κριτής. Είμαι όμως πάντα εγώ. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, όχι να τους βάζω challenge».

Τέλος, μιλώντας για την κοπέλα που θα ήθελε να δει νικήτρια, το μοντέλο δήλωσε: «Στον τελικό θα ήθελα τη Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου. Όλα τα κορίτσια είναι κερδισμένα έτσι κι αλλιώς».

Διαβάστε ακόμη: Ο παλιός καλός Παπακαλιάτης: Η ερωτική σκηνή στο Maestro ήταν το κάτι άλλο