Τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Μετά τη Φωτιά» έχουν ήδη ξεκινήσει. Η πιο καταλυτική στιγμή στη ζωή των τριών μορφών της σειράς είναι η μεγάλη πυρκαγιά. Αυτή η στιγμή θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.

ΑΝΤ1 Μετά τη φωτιά

Σύμφωνα με πληροφορίες του Intronews.gr, η συγκεκριμένη σκηνή γυρίστηκε πριν από λίγες μέρες και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Πειραιώς 260 και η παραγωγή δεν δίστασε στιγμή να παρέχει όλα όσα χρειάζονταν για να βγει ένα άρτιο και ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

ΑΝΤ1 Μετά τη φωτιά

Εκτός από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στην σκηνή, τους τεχνικούς και τους ανθρώπους που ανέλαβαν τα σπέσιαλ εφέ, στο χώρο υπήρχαν αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα ώστε να γίνει ένα πολύ ρεαλιστικό γύρισμα.

Όσοι έχουν δει ήδη την σκηνή, μιλάνε για μία συγκλονιστική στιγμή που δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική μυθοπλασία.

ΑΝΤ1 Μετά τη φωτιά

Η υπόθεση

Η δραματική σειρά «Μετά τη Φωτιά» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και αφηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες, έπειτα από ένα καταστροφικό γεγονός, καταφέρνουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους…

Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.

Ένα φιλανθρωπικό γκαλά μετατρέπεται σε εφιάλτη! Μια μεγάλη πυρκαγιά ξεσπάει: Ατύχημα ή εμπρησμός; Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όταν οι φλόγες καταλαγιάσουν…

ΑΝΤ1 Μετά τη φωτιά

Τρεις γυναίκες, χωρίς να γνωρίζουν ότι το βράδυ αυτό οι μοίρες τους θα ενωθούν και οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα, θα αφήσουν τις ζωές και το παρελθόν τους στις στάχτες αυτής της μοιραίας πυρκαγιάς… Όλα θα χαθούν στις φλόγες… Όνειρα, σχέδια, ελπίδες… Πώς θα κατορθώσουν να αλλάξουν το πεπρωμένο τους και να βρουν τη ζωή που τους αξίζει;

H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

ΑΝΤ1 Μετά τη φωτιά

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα

ΑΝΤ1 Μετά τη φωτιά

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Δημήτρης Αποστολόπουλος, Μάξιμος Γρηγοράτος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία – Νεφέλη Δούκα, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Θανάσης Μπανούσης, Προμηθέας Νεραττίνι, Ελπίδα Νικολάου, Λουκία Πιστιόλα, Αιμίλιος Ράφτης, Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Nathan Thomas, Αινείας Τσαμάτης κ.ά.

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions