Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι το πρόσωπο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Όχι μόνο γιατί σημειώνει επιτυχία το Maestro, αλλά γιατί πλέον πήρε το εισιτήριο για να ταξιδέψει παγκοσμίως η σειρά μέσω του Netflix.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό Μας», στον ΣΚΑΪ, και είπε χαρακτηριστικά για το Netflix πως «αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτή την εξέλιξη. Είναι κάτι που ήθελα και για το οποίο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και δύο χρόνια. Είμαι χαρούμενος, γιατί είναι η πρώτη ελληνική σειρά, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα, φτιαγμένη από Έλληνες. Γίνεται να μην χαρώ; Ελπίζω αυτό να αποτελέσει μια καλή αρχή και να ακολουθήσουν και άλλα σήριαλ».

Χωρίς να έχει τελειώσει ακόμα η πρώτη σεζόν, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει επιβεβαιώσει πως θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος. Υποψιαζόμαστε βέβαια πως θα καθυστερήσει αρκετά, όπως συμβαίνει και με τις παραγωγές του εξωτερικού. Συν τοις άλλοις, ο πήχης έχει ανέβει τόσο ψηλά, που θα πρέπει ο ίδιος ο Παπακαλιάτης να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Καβογιάννη για Maestro: «Έμεινα άφωνη, με πλησίασαν αρκετές γυναίκες μετά την σκηνή ενδοοικογενειακής βίας»

Η πρωτότυπη ανακοίνωση του ελληνικού Netflix για το Maestro

Ο επίσημος λογαριασμός του Netflix στην Ελλάδα έκανε την πρώτη ανάρτησή για το Maestro, μιας και είναι η πρώτη ελληνική τηλεοπτική σειρά που γίνεται κομμάτι της βιβλιοθήκης της πλατφόρμας.

«Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου από τον σπουδαίο Έλληνα MAESTRO, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Από 19 Δεκεμβρίου στο Netflix», γράφει χαρακτηριστικά το κείμενο το οποίο θυμίζει αγγελία εφημερίδας.