Το 2022 είναι η χρονιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τηλεοπτικά τουλάχιστον. Κάθε επεισόδιο του Maestro, είναι και μία νίκη για τον ίδιο. Είναι μέχρι στιγμής η μοναδική σειρά που έχει τέτοια απήχηση ή που για να το θέσω πιο σωστά, που συνεχίζει να κρατά το ενδιαφέρον του κόσμου. Είδαμε και άλλες που εκθειάστηκαν στην αρχή τους, τώρα να έχουν κάνει μια μεγάλη κοιλιά, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης.

Tο Maestro συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, ενώ το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα δεν είχε επεισόδιο, έκανε τους τηλεθεατές να στηθούν μπροστά στην μικρή οθόνη και να παρακολουθήσουν 50 λεπτά άρτιας σκηνοθετικής δουλειάς.

Διαβάστε ακόμη: «Δυνατός» μήνας ο Νοέμβριος για το Netflix: Οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται

Όσο η πλοκή της ιστορίας προχωρά, τόσο κορυφώνεται και η αγωνία. Κι αν τα δύο πρώτα επεισόδια είχαν κερδίσει σε εντυπώσεις, το τρίτο ήταν, ας πούμε, το κάτι άλλο. Η ερωτική σκηνή της Κλέλιας και του Ορέστη, αυτή που δεν είχε συμβεί ποτέ στην Κέρκυρα, ήρθε χθες και μας θύμισε τον παλιό καλό Παπακαλιάτη.

Ένα πιάνο, μελωδικές συγχορδίες, ρομαντική ατμόσφαιρα και ιδού, μια χορογραφημένη ερωτική σκηνή γεμάτη πάθος που ήρθε πολύ πιο σύντομα απ’ότι περιμέναμε και που έκανε το ελληνικό internet να παραμιλά.

Μαγική όμως ήταν και η Χάρις Αλεξίου, η οποία έχει ένα υποκριτικό ταλέντο που θα ζήλευαν πολλοί. Χθες την είδαμε να αφηγείται τον δικό της απαγορευμένο έρωτα, με την τρίχα μας να σηκώνεται από την ανατριχιαστική της περιγραφή.

Maestro

Ήταν αναμενόμενο το Maestro να γίνει ξανά trend στο Twitter και καθόλου άδικα. Δεν είναι μόνο με όσα καταπιάνεται και με την ιστορία αυτή καθέ αυτή, αλλά το ότι είναι έτη φωτός μπροστά στην σκηνοθεσία. Ακόμα και όσοι δεν είναι Παπακαλιατικοί, παραδέχονται πως ο άνθρωπος αυτός έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη φέτος.

 

Να πέσει το trailer του επόμενου επεισοδίου: