Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε στις δηλώσεις του δημοσιογράφου Χρήστου Κούτρα, που νωρίτερα, σήμερα, μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και αποκάλυψε τις απειλές που δέχθηκε, επειδή έκανε γνωστό το όνομα του γιου πριν τη βάφτιση.

Κι ενώ όπως αποκάλυψε η Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν ήθελε να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα, τελικά λίγη ώρα αργότερα βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και διέψευσε όλα όσα είπε ο Χρήστος Κούτρας. 

«Πρέπει να τελειώσει όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι ο Χρήστος Κουτρας μπορεί να το είδε και να το άκουσε έτσι. Με ξέρεις πάρα πολλά χρόνια, είμαι ανθρωπος που εκφράζω τα συναισθήματα μου και πολύ. Πριν γίνω πατέρας, καθόμουν και δεχόμουν τα πάντα. Με έβριζαν, δεν πήρα ποτέ θέση. Από τη στιγμή όμως που γίνεσαι πατέρας, αλλάζουν οι ευθύνες σου

Πρέπει να προστατεύεις την οικογένεια και το παιδί σου. Από τη στιγμή που απέκτησα το παιδί μου, θα κάνω τα πάντα για να μην περάσει αυτά που πέρασα εγώ. Έχω ανεχτεί πολλά κατά καιρούς, ότι θα βγει κάποιος και θα δώσει κάτι που είναι ευαίσθητο για εμένα, δεν προκαλώ. Εγώ δεν το αμφισβητώ, αυτός μπορεί να το εξέλαβε έτσι, εγώ του είπα “με ποιο δικαίωμα;”. Γιατί να μην με ρωτήσεις; Είναι πάρα πολλά», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον ρώτησε αν υπάρχει όντως μήνυμα «θα σε ισοπεδώσω», με τον Αλεξάνδρου να απαντά:  «Όχι, και θα τα βγάλω τα μηνύματα και θα τα στείλω. Πολύ κακό για το τίποτα. Βγήκε στην πλάτη τη δική μου για να πάρει άλλο ένα κλικάρισμα. Του είπα με “ποιο δικαίωμα έβγαλες το όνομα του παιδιού μου στον αέρα;”. Του έστειλα μήνυμα “πες μου με ποιο δικαίωμα έβγαλες το όνομα του παιδιού μου στον αέρα;”, δεν μου απαντάει. Του λέω “είσαι…;;;;” δεν μου απαντάει. Τώρα αν αυτός το πήρε έτσι, ζητάω συγγνώμη». 

Τι δήλωσε νωρίτερα ο Χρήστος Κούτρας για τον Αλεξάνδρου

Ο Χρήστος Κούτρας μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας αρχικά: «Εγώ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και μάλιστα είχα χαρεί, γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι» και συμπλήρωσε:

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχθηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με καλούσε, του είπα ότι είμαι στον αέρα, δέχθηκα ένα ακόμη μήνυμα που θορυβήθηκα από αυτό… μου έγραφε: ‘θα σε ισοπεδώσω’. Στη συνέχεια με κάλεσε και επί τρία λεπτά με απειλούσε, έλεγε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θορυβήθηκα, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος, όπου στη συνέχεια παραδέχθηκε και ο ίδιος στην αστυνομία ότι, ναι, τον απείλησα.

Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε συμπάθεια με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης αλλά εκείνος δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ποτέ ένα μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω».