Το παρασκήνιο για την αποκάλυψη των λεπτομερειών σχετικά με τη βάφτιση και το όνομα που θα έδιναν στον γιο τους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, έδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Ηappy Day». Μάλιστα, ο δημοσιογράφος που διέρρευσε το όνομα μίλησε ζωντανά και αποκάλυψε τις απειλές που δέχθηκε από τον Αλεξάνδρου, αλλά και το πώς κατέληξαν οι δύο πλευρές στο Τμήμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όταν ο Χρήστος Κούτρας ανέφερε το ρεπορτάζ του, λέγοντας πως το επικρατέστερο όνομα που θα έδιναν στο παιδί τους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ήταν το Πάρης, δέχθηκε ένα μήνυμα από τον ίδιο, που του έγραφε «Θα σε ισοπεδώσω».

Αλεξάνδρου

Υπήρξε στη συνέχεια μια έντονη τηλεφωνική συνομιλία, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Κούτρας να θορυβηθεί και να απευθυνθεί στην αστυνομία, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να παραδέχεται τις απειλές. 

Οι δηλώσεις του Χρήστου Κούτρα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο Χρήστος Κούτρας μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας αρχικά: «Εγώ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και μάλιστα είχα χαρεί, γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι» και συμπλήρωσε:

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχθηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με καλούσε, του είπα ότι είμαι στον αέρα, δέχθηκα ένα ακόμη μήνυμα που θορυβήθηκα από αυτό… μου έγραφε: ‘θα σε ισοπεδώσω’. Στη συνέχεια με κάλεσε και επί τρία λεπτά με απειλούσε, έλεγε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θορυβήθηκα, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος, όπου στη συνέχεια παραδέχθηκε και ο ίδιος στην αστυνομία ότι, ναι, τον απείλησα.

Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε συμπάθεια με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης αλλά εκείνος δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ποτέ ένα μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλοντας να μιλήσει και για την άλλη πλευρά, αυτή του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ανέφερε πως μετά από επικοινωνία που είχε μαζί του, ενημερώνοντας τον για το ρεπορτάζ, ο ίδιος απάντησε πως δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο θέμα.