Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στο Night Out το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε εφ’όλης της ύλης. Αναφερόμενη για τη προσωπική της ζωή και το διαζύγιό της, δήλωσε πως «ήταν δύσκολο και αμήχανο που βγήκε τόσο στη δημοσιότητα. Ήταν η μεταφορική έξω από το σπίτι και τα κανάλια δίπλα, τα οποία ακολουθούσαν τα φορτηγά για να δουν που θα είναι το καινούριο σπίτι».

Το κατά πόσο είναι επιλογή της που είναι ελεύθερη, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε πως δεν είναι, αλλά τι αφορά τον άλλον τι κάνω εγώ στη ζωή μου. «Τώρα αν τον ενοχλεί, κάτι δεν πάει καλά με τα δικά του».

Έλλη Κοκκίνου: «Έχω δεχτεί παραμύθι από σύντροφό μου»

Η τραγουδίστρια ήταν ειλικρινής σχετικά με έναν παλιό της σύντροφο, λέγοντας πως «έχω παρακολουθήσει έναν. Πήγα κάτω απ΄το σπίτι του για να δω αν ισχύει ότι μου έλεγε την αλήθεια, γιατί μου πούλαγε μεγάλο παραμύθι. Και προφανώς επιβεβαίωσα ότι μου πούλαγε παραμύθι του Αισώπου. Έχω ψάξει και κινητό και βρήκα πράγματα».

Επιπλέον, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε και το ποια είναι η ερώτηση που έχει βαρεθεί να της κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, με τον Ιωαννίδη να καταλαβαίνει πως είναι η ερώτηση που έχει να κάνει με τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά, αλλά και την Καίτη Γαρμπή. «Μην την ξαναρωτήσουμε. Δεν ξέρω τι έχεις σκοπό να με ρωτήσεις. Βαριέμαι πια. Είναι σχεδόν 30 χρόνια. Δεν ξέρω γιατί διαιωνίζεται αυτό το πράγμα. Έχουν γεννηθεί πόσες γενιές παιδιά από τότε. Δεν έχουν ιδέα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Έχουμε κάνει όλοι οικογένειες κι έχουμε περάσει τόσα. Τι αφορά και γιατί; Δεν το καταλαβαίνω και δεν με νοιάζει να πάρω θέση. Ποιον αφορά; Κανέναν από τους τρεις μας. Μα βάζω τελεία. Να βγω να πω τι, για ποιο θέμα; Για κάτι που είχαμε πριν τόσα χρόνια; Ποιος νοιάζεται;».