Την περασμένη εβδομάδα, η Ανθή Βούλγαρη απουσίαζε από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να κρατάει το τιμόνι της παρουσίασης μόνος του. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, η συμπαρουσιάστρια αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας. 

«Η Ανθή είχε μια μικρή αδιαθεσία, λίγο έτσι υψηλό πυρετό, έναν πονοκέφαλο, δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι και σήμερα δεν θα είναι μαζί μας. Μαζί θα περάσουμε αυτό το πρωινό», είχε πει χαρακτηριστικά ο Χασαπόπουλους.

Σήμερα, η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε δριμύτερη στην εκπομπή και εξήγησε στους τηλεθεατές τι ακριβώς συνέβη στην υγεία της. «Σας έχω μια ωραία έκπληξη. Έχω ένα λευκό περιστέρι που έρχεται σήμερα στην εκπομπή. Θα έρθεις;», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για να υποδεχτεί την Ανθή Βούλγαρη στο πλατό του Mega.

«Καλημέρα, ήρθα Παναγία μου! Επέστρεψα! Έλα να σε πάρω αγκαλιά. Είμαι καλά! Τι κάνετε; Μου λείψατε, μου έλειψες. Ξεκουράστηκα, έφαγα. Άντε παιδιά, να μπούμε σε έναν ρυθμό! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας», είπε στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη.