«Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ταυτίστηκε τόσο με το ρόλο του Doc, του Αντρέα, που δε χρειάστηκε ποτέ να παίξει κάτι. Ήταν ο ρόλος» λέει ο σκηνοθέτης της σειράς, Γιώργος Παπαβασιλείου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Αυτοσυγκεντρωνόταν, κι όταν ξεκινούσε το γύρισμα ήταν στη συναισθηματική συνθήκη που χρειαζόταν η σκηνή».

Στο σημερινό επεισόδιο ο Αντρέας και η Σοφία (Βασιλική Τρουφάκου) βγαίνουν ραντεβού και την ενημερώνει ότι πλέον γνωρίζει για τη σχέση τους (στο παρελθόν) και η Άννα (Δήμητρα Σιγάλα).

Πώς θα αντιδράσει η Άννα σε αυτό; Πώς θα αντιμετωπίσει τη σχέση Αντρέα-Σοφίας; «Η Άννα ερωτεύεται ξανά τον Ανδρέα. Θα καταλάβει ότι μέσα της υπάρχει ακόμη αυτός ο άντρας κι ότι δεν μπορεί μα τον αφήσει πίσω. Έτσι θα υπάρξει μια διαμάχη μεταξύ των δύο γυναικών», υπογραμμίζει ο ίδιος, δίνοντας ένα spoiler.

Όσο για τη σχέση Λεωνίδα (Χρήστος Ζαν Μπατίστ) κι Εύας (Βίκυ Διαμαντοπούλου), ο Λεωνίδας βρίσκεται μπροστά σε μία διελκυστίνδα.

«Από την μια ερωτεύεται τη συνάδελφό του, την Εύα, από την άλλη έχει φοβερή υποχρέωση στους συμπατριώτες του. Διότι όλο το χωριό πλήρωσε για να καταφέρει να έλθει στην Αθήνα και να σπουδάσει γιατρός» εξηγεί ο Γιώργος Παπαβασιλείου, για να καταλήξει: «Όλα τα ζευγάρια έχουν μεγάλη περιπέτεια μπροστά τους, τίποτα δεν έχει κλείσει οριστικά!».