Σε απίστευτα άβολη θέση βρέθηκε η Ιωάννα τριανταφυλλίδου, όταν σε απόσπασμα από δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους και προβλήθηκαν από την εκπομπή «Happy Day», μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε αφορούσε τον πρώην σύντροφό της, Πάνο Βλάχο.

«Υπάρχει περίπτωση να ξανά συνεργαστείτε τηλεοπτικά με τον Πάνο Βλάχο» ήταν η πρώτη ερώτηση που της έγινε, στην οποία πολύ ευγενικά απάντησε «δεν έχει προκύψει προς το παρόν».

Έπειτα, η ηθοποιός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν καμαρώνει τον Πάνο Βλάχο στην τηλεόραση, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία της.

«Την έχω δει τη σειρά, ναι», είπε για το «Εκτός Υπηρεσίας», χωρίς να συνεχίσει.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στην τηλεόραση, αυτή τη φορά σε κάποια εκπομπή δήλωσε: «Δεν επιδιώκω την παρουσίαση».

Όσο για τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απάντησε: «Δεν μπορώ να ελέγξω το τι θα γραφτεί για την προσωπική μου ζωή, αλλά το τι θα πω εγώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις δουλειές που έκανε στο εξωτερικό: «Μόλις έκανα μια ταινία στην Αμερική και γύρισα. Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες για διεθνή καριέρα».

Μετά τις δηλώσεις της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαιώσε πως η ηθοποιός και ο Πάνος Βλάχος δεν είναι πλέον μαζί, ενώ φαίνεται πως έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της.

«Εχω ακούσει ότι γυρνώντας από το Λος Αντζελες, ενώ πήγαν μαζί και έκαναν κάποια βήματα, γύρισαν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τσακώθηκαν ή ότι έγινε κάτι.

Έχουν χωρίσει και μάλιστα την έχουν δει την Ιωάννα στον Κεραμεικό, παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, αν ισχύει.

Σίγουρα δεν είναι με τον Πάνο Βλάχο. Ακόμη όμως, ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram», ανέφερε η παρουσιάστρια.