Θυμηθήκαμε τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το «πισωγύρισμα» και την υποτιμητική συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη προς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τώρα που την είδαμε να τον εκθειάζει για την στήλη του.

Παρά τις φήμες που θέλουν την κεντρική παρουσιάστρια και τον συνεργάτη της να είναι «στα μαχαίρια», οι δύο τους φαίνεται να είναι σε διαδικασία συμφιλίωσης, με την Μενεγάκη να χαρακτηρίζει «συγκλονιστικές» τις δεξιότητές του.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης κι ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν από την αρχή της εκπομπής στο πλατό, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να του πει στον αέρα δυο λόγια, πριν εκείνος πάει στο green box για τη στήλη του.

«Είχα αγωνία, τρεις άνθρωποι σήμερα θα τη γεμίσουμε την εκπομπή; Παναγία μου να ξεματιαστούμε!», είπε αρχικά η Ελένη και στη συνέχεια εκθείασε τις ικανότητες του Ουγγαρέζου να συνεχίζει ακάθεκτος την στήλη του:

«Εσύ θα πας να μπεις στο δωματιάκι σου. Για καλό και για κακό φώναζε εσύ γιατί θέλω να ξέρεις ότι καμιά φορά εδώ δεν σε ακούμε. Θέλω να το ξέρεις, κάνουμε τα νοήματά μας, αν μας βλέπεις και είμαστε μουγγοί -γιατί συνήθως με σένα γελάμε, το κομμάτι σου αυτό είναι συγκλονιστικό. Θες γιατί αισθάνεσαι πιο χαλαρός».