Ένα μυστικό κρυμμένο καλά στο παρελθόν έρχεται στο φως μέσα από ένα όραμα της Θεοφανώς και ο Αντρέι έρχεται αντιμέτωπος με μία αλήθεια για τη ζωή του.

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ αποκαλύπτει το παρελθόν του Αντρέι (Επεισόδιο 32)

Ο Πετρούνης καταφέρνει να ξεσκεπάσει τον Μαριόλη. Η Θεοφανώ αποφασίζει να θάψει το χάρισμα της μια για πάντα ενώ ο Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με την Δαμιανή.

Η Θεοφανώ ανακαλύπτει κάτι για το παρελθόν του Αντρέι, που θα κλονίσει και τον ίδιο. Το συμβούλιο των καπεταναίων αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό των υπόλοιπων Μανιατών, ένας θάνατος όμως θα προκαλέσει σεισμό…

Η Μάγισσα ΑΝΤ1 Αντρέι

Η Μάγισσα: Κανέλλος και Αντρέι ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Θεοφανώ βλέπει ένα όραμα σχετικό με το παρελθόν του Αντρέι και την σχέση του με την οικογένεια των Λασκαραίων.

Ο Κανέλλος λαμβάνοντας υπόψη του όσα είδε η Θεοφανώ με το παρελθόν και με τον μεγάλο έρωτα, του αδελφού του Τζανέτου.

Έτσι, αποκαλύπτεται στον Αντρέι, ότι είναι ένας Λάσκαρης και μάλιστα ανιψιός του Κανέλλου.Έτσι τάσσεται στο πλευρό του ανιψιού του και είναι έτοιμος να τον στηρίξει σε οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρει, ακόμα και αν διεκδικήσει την αρχηγία από τον Μάρκο.

Όμως καθώς ο Κανέλλος και ο Αντρέι φοβούνται ότι το νέο θα φέρει τα πάνω κάτω στον πύργο των Λασκαραίων αποφασίζουν να μην το αποκαλύψουν ακόμα, ενώ γνωρίζουν επίσης ότι αν ο Αντρέι διεκδικήσει την αρχηγία, θα βρει απέναντί του τον Μιχαήλ…