Ο Ιπποκράτης παραδίδει στην Ειρήνη ένα βαλιτσάκι πιστεύοντας ότι της ανήκε, όμως το περιεχόμενό του θα είναι έκπληξη για εκείνη, την ίδια ώρα ο Μάκης δίνει ένα μάθημα στον Διονύση.

Το Ναυάγιο Στέλλα Λίνα

Το Ναυάγιο: Ο Μάκης επιτίθεται στον Διονύση (Επεισόδιο 34)

Η έλευση του Παντελίδη δυναμιτίζει τη συνάντηση των συγγενών και των θυμάτων, απειλώντας να τινάξει το σχέδιο του Γιώργη στον αέρα.

Ο Μιχάλης επανενώνει τον Πέτρο με την Ειρήνη και τους ζητά να ξεπεράσουν τους φόβους τους, σε μια συνάντηση που ξυπνά μνήμες και συναισθήματα.

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Ιπποκράτη, που παίρνει επιτέλους στα χέρια του το χαμένο βαλιτσάκι της Ειρήνης…ή έτσι νομίζει.

Ο Μάκης έρχεται αντιμέτωπος με τον Διονύση και είναι αποφασισμένος να τον τιμωρήσει γι’ αυτό που έκανε στη Λίνα, ενώ εκείνη τρέχει να προλάβει το κακό.

Ο Δημήτρης γνωρίζει τη Θοδώρα, κάτι που δε χαροποιεί καθόλου τη Μαρία. Η Ελένη βρίσκει δουλειά και φέρνει τον Μιχάλη προ τετελεσμένου.

Ο Πέτρος μαθαίνει νέα από τους γονείς του και μέσα στην απελπισία του παίρνει μια ολέθρια απόφαση.

Ο Παντελίδης κάνει μια πολύ δελεαστική πρόταση στους συγγενείς των θυμάτων αλλά η συνάντηση θα τελειώσει με τον πιο επεισοδιακό τρόπο.

Ναυάγιο ¨Αγγελός

Το Ναυάγιο: Λαμπρινή και Πέτρος έρχονται σε επαφή

Η Λαμπρινή εξαρχής δεν πίστεψε ότι ο γιος της πέθανε. Τελικά ανακαλύπτει την ταυτότητα του ανθρώπου που έφερε τα χρήματα στη Σοφούλα και ζητεί από τον Νικολή τα στοιχεία της Θοδώρας για να διαπιστώσει τι ακριβώς έγινε.

Παράλληλα, έρχεται η ώρα που ο Πέτρος ετοιμάζεται να κάνει το έγκλημα αλλά έχει στο πλευρό του τον ιδανικό σύμμαχο, τον Άγγελο, και στόχος τους είναι οι αρχαιοκάπηλοι να πιαστούν επ’ αυτοφώρω.