Ο Διονύσης προσπαθεί να βιάσει τη Λίνα. Ο Τρύφωνας παροτρύνει την Ειρήνη να μιλήσει στον Ιπποκράτη για την εγκυμοσύνη της. Η Μαρία και ο Παντελίδης τραυματίζονται σε μία συμπλοκή.

Το Ναυάγιο Λίνα Βάσω

Το Ναυάγιο: Λίνα και Βάσω στο έλεος του Διονύση

Η πρώτη μέρα της Λίνας στα γυρίσματα τής επιφυλάσσει εκπλήξεις αλλά και κινδύνους που δεν μπορούσε να φανταστεί.

Έτσι η χαρά της κόβεται όταν ο Διονύσης αποπειράται να τη βιάσει, αλλά δεν έχει υπολογίσει τη Στέλλα.

Η Στέλλα εισβάλλει και σώζει την κοπέλα από τα χέρια του Διονύση, η Λίνα την ευγνωμονεί αλλά διστάζει να πει στον Μάκη για την επίθεση που δέχτηκε από τον Διονύση.

Ο Μάκης ωστόσο μαθαίνει για το γεγεονός και έρχεται αντιμέτωπος με τον Διονύση, αποφασισμένος να τον τιμωρήσει γι’ αυτό που έκανε στη Λίνα, ενώ εκείνη τρέχει να προλάβει το κακό.

Λίγο αργότερα η Λίνα και η Βάσω έρχονται αντιμέτωπες με την οργή του Διονύση, ο οποίος εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι τους και τις απειλεί.

Το Ναυάγιο Ειρήνη

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης κάνει πρόταση γάμου για την Ειρήνη

Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να καθησυχάσει τους φόβους του Τρύφωνα, ενώ η Δήμητρα καταλαβαίνει ότι η Ειρήνη είναι έγκυος.

Ο Ιπποκράτης καθώς αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν η Ειρήνη και ο Τρύφωνας και προτείνει στον Τρύφωνα να παντρευτούν με την Ειρήνη αλλάξοντας τις ζωές όλων τους, για πάντα.

Ο Τρύφωνας παροτρύνει την Ειρήνη να μιλήσει στον Ιπποκράτη για την εγκυμοσύνη της.

Λίγο αργότερα μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Ιπποκράτη, που παίρνει επιτέλους στα χέρια του το χαμένο βαλιτσάκι της Ειρήνης…

Η Ειρήνη εκπλήσσεται όταν της δίνει το βαλιτσάκι και το ανοίγει, καθώς δεν περιείχε αυτό που περίμενε.

Στο μεταξύ ο Ιπποκράτης ταράζεται όταν μαθαίνει πως η Ειρήνη θέλει να κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου και δείχνει μία σκοτεινή πλευρά του.

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος αναγκάζεται να πει την αλήθεια στον Άγγελο

Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν του Πέτρου, την ίδια ώρα που αυτός ψάχνει με κάθε τρόπο να βρει χρήματα για να σωθεί.

Στο μεταξύ ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση και καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση –θα δώσει τα τελευταία του χρήματα για να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη;

Λίγο αργότερα μαθαίνει νέα από τους γονείς του και μέσα στην απελπισία του παίρνει μια ολέθρια απόφαση.

Ο Πέτρος δηλώνει στους αρχαιοκάπηλους πως θα κάνει τη ληστεία που του ζήτησαν, αλλά βρίσκεται πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του Άγγελου.

Το Ναυάγιο η συνάντηση των συγγενών των θυμάτων

Το Ναυάγιο: Η συνάντηση των συγγενών των θυμάτων και ο φόβος της Αλίκης

Η Αλίκη και ο Γιώργης καταφθάνουν στο σπίτι του Στελή, στην Κρήτη, και η μυστική της ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στους δύο άντρες, ωστόσο η νεαρή γυναίκα κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό της στον Γιώργη.

Ο Γιώργης αναλαμβάνει να μιλήσει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη, αλλά η άφιξη του Παντελίδη δυναμιτίζει τη συνάντηση των συγγενών και των θυμάτων, απειλώντας να τινάξει το σχέδιο του Γιώργη στον αέρα.

Ο Μιχάλης εντωμεταξύ επανενώνει τον Πέτρο με την Ειρήνη και τους ζητά να ξεπεράσουν τους φόβους τους, ενώ ο Παντελίδης κάνει μια πολύ δελεαστική πρόταση στους συγγενείς των θυμάτων αλλά η συνάντηση θα τελειώσει με τον πιο επεισοδιακό τρόπο.

Η Μαρία και ο Παντελίδης τραυματίζονται στη συμπλοκή μετά την συνάντηση των θυμάτων του Φοίνιξ.

Ο Παντελίδης από την πλευρά του ετοιμάζει την εκδίκησή του αποφασισμένος να σπείρει διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων.

Ο Γιώργης και ο Στελής την ίδια ώρα προσπαθούν να βρουν ποιος δίνει πληροφορίες στον Παντελίδη, κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση την Αλίκη.

Το Ναυάγιο: Ο Δημήτρης επισκέπτεται κρυφά τη Μαρία στο νοσοκομείο

Η Θοδώρα σκέφτεται να ζητήσει δουλειά από τον Δημήτρη, ωστόσο όταν η Θοδώρα γνωρίζει τον Δημήτρη δεν χαροποιεί καθόλου τη Μαρία.

Ο Δημήτρης στο μεταξύ μαθαίνει για το ατύχημα της Μαρίας και ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και επειδή ανησυχία για την υγεία της την επισκέπτεται στο νοσοκομείο κρυφά.

Η Ελένη ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό του Μιχάλη και παίρνει μια μεγάλη απόφαση: βρίσκει δουλειά και φέρνει τον Μιχάλη προ τετελεσμένου.

Ο Μιχάλης στο μεταξύ κανονίζει μια μυστική συνάντηση για να βρει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαίτιους του ναυαγίου.