Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη, για τα επαγγελματικά του, το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, αλλά και για τα παιδιά του. 

Έξω από το στούντιο όπου γίνονται τα γυρίσματα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος εκεί όπου τον πέτυχε η κάμερα της εκπομπής της Μελέτη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής προλόγισε το θέμα με αρκετά κολακευτικά λόγια, αναφέροντας ότι «πολύ τον αγαπάμε και έχουμε να τον δούμε πολλά χρόνια».

Για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση ξανά, ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε πως «είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, βαριέμαι, μιλάνε όλοι. Δεν βλέπω τηλεόραση. Όχι, δεν έχω σκεφτεί την τηλεοπτική μου επιστροφή. Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για την τηλεόραση και ούτε έχω σκοπό να καταθέσω εγώ κάποια πρόταση. Με ξέρουν, αν με ήθελαν, θα με έπαιρναν».

Αναφερόμενος στον γιο του, Μάξιμο, είπε: «Περνάμε ωραία με τον γιο μου. Βλέπω πως ήμουν μικρός. Δεν μοιάζουμε σαν χαρακτήρες. Το παιδί μου είναι καλύτερο. Είναι πολύ καλύτερο. Είναι βελτιωμένη έκδοσή μου».

Όσον αφορά τις κόρες του, Αμαλία και Αλεξάνδρα, τόνισε: «Τα κορίτσια είναι 24 και 25 χρονών. Τι να πω εγώ; Στις μεγάλες κόρες μου δεν δίνω συμβουλές γιατί έτσι κι αλλιώς θα με αγνοήσουν, όπως έκανα και εγώ στην ηλικία τους. Είμαι αυστηρός πατέρας όταν ξεπεραστούν τα όρια. Μέσα στα όρια να κάνουν ό,τι θέλουν».

Αναλυτικά όσα είπε: