Σε ένα event που έλαβε χώρα την Τετάρτη (19/7) ανακοινώθηκε όλο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Στην εκδήλωση έγινε γνωστό και το όνομα του νέου παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού 5×5, ο οποίος είναι ο Θάνος Κιούσης, γνωστός στο ευρύ κοινό ως Τόνι Σφήνος.

«Ο Θάνος Κιούσης είναι ο νέος παρουσιαστής του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού και θα υποδέχεται όλους τους παίκτες που θα έρθουν με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση για να περάσουν καλά, αλλά και για να διεκδικήσουν ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ! Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο ΑΝΤ1.

Τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων του ΑΝΤ1 Studios ακούγεται ότι το παιχνίδι θα αποκτούσε ενδιαφέρον από πλευράς παρουσιαστή αν βλέπαμε τον Τόνι Σφήνο χωρίς την περούκα και την εκκεντρική του αμφίεση, δηλαδή τον Θάνο Κιούση.

Ο τραγουδιστής και performer σχολίασε με χιούμορ τον νέο του τηλεοπτικό ρόλο, αναφέροντας:

«Με παίρνουν οι φίλοι και μου λένε Τόνι θα είσαι εκεί; Πού ρε παιδιά; Εμένα δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Έχω ακούσει ότι έχω προταθεί στο «Μεγάλο Παζάρι» και δεν έχω σηκώσει κανένα τηλέφωνο για αυτό. Από ό,τι ξέρω ένας άλλος τύπος που μου μοιάζει, ένας Θάνος Κιούσης θα κάνει το 5×5, αλλά έχω κόντρα μαζί του, δεν τον συμπαθώ. Είναι ωραίο παιχνίδι, μακάρι το παλικάρι να τα πάει καλά, αν και δεν πιστεύω γιατί είναι λίγο ατάλαντος. Εμένα δεν τολμά να με πάρει» είπε ο Τόνι Σφήνος, μιλώντας στην κάμερα του Open.