«Δεν βάζουμε ποτέ το εγώ μας πάνω από την ομάδα», λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφορικά με την φερόμενη «κόντρα» που έχει τον τελευταίο καιρό με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία σύμφωνα με τον στενό του φίλο και παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, «του κάνει καψόνια».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend». Εκεί, ο παρουσιαστής απάντησε για τη δουλειά του, την Ελένη Μενεγάκη, ενώ τόνισε πως θα ήθελε σε 2-3 χρόνια να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Η δουλειά μου είναι η ζωή μου, ζω μέσα από αυτό. Καταλαβαίνω ότι ακούγεται λίγο θλιβερό, αλλά μέσα από αυτό αναζωογονούμαι κι επειδή πραγματικά το αγαπώ, παίρνω ενέργεια και ισορροπώ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Πέννυ Καβέτσου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια, σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή: «Δεν θέλω καθόλου, όπως δεν μπήκα σε αυτή τη συζήτηση, δεν θα μπω τώρα και δεν θα μπω ποτέ. Είναι όλα καλά, αυτό μένει, αυτό θέλω να έχετε στο μυαλό σας, όσοι ενδιαφέρεστε και σας ευχαριστώ πολύ. Κάνουμε συνέχεια πράγματα, το βλέπετε, η ενότητά μου, κάνουμε συνεντεύξεις.

Στην παρέα είμαστε με την καλύτερη των διαθέσεων, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να περάσει ο κόσμος που μας παρακολουθεί καλά. Θέλω να είμαι σε αυτην τη παρέα, που συμφώνησα, που υπέγραψα και που θέλω πολύ να είμαι. Το πώς θα είμαι, το καθορίζουν άλλοι. Αυτό που εγώ οφείλω να κάνω είναι να είμαι όποτε με χρειαστούν stand by με τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν βάζουμε ποτέ το εγώ μας πάνω από την ομάδα».