Ποια είναι τα δύο πράγματα που θα έμπαιναν στο starter pack των Χριστουγέννων; H μουσική και το ουίσκι. Κι αν μπορείς να έχεις την καλύτερη εκδοχή και των δύο, τότε τα Χριστούγεννα είναι πάντοτε μαγικά. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο κορυφαίος άντρας Έλληνας καλλιτέχνης. Το Johnnie Walker είναι το πιο must whiskey στην ελληνική αγορά και το κορυφαίο στον κόσμο. Όταν αυτά τα δύο συνδυαστούν, προσφέρουν μια απολαυστική βραδιά, σαν κι αυτή που ζήσαμε την Παρασκευή 16/12.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και το Johnnie Walker ταξίδεψαν όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε, στην πρώτη μεγάλη περιοδεία του και σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη συνάθροιση, παρουσίασε στο κοινό με τη βοήθεια της Ιλένιας Γουίλιαμς την διαδρομή του «Eleftheros Tour», η οποία είχε 18 σταθμούς, 18 sold out συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο, με τα στάδια να δονούνται σε κάθε τραγούδι.

Johnnie Walker

Στο ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε τα συναισθήματα του πριν και μετά από κάθε συναυλία και την ευγνωμοσύνη του γι΄αυτό το μεγάλο ταξίδι που έχει κάνει για να φτάσει στην κορυφή της ελληνικής μουσικής και στις πολλές επιτυχίες με πολυπλατινένιους δίσκους και singles. Κάποια από αυτά μας τα τραγούδησε με έναν πιο αισθαντικό και ρομαντικό τρόπο και μας άφησε να τραγουδήσουμε μαζί του τραγούδια που δίνουν ένα vibe χριστουγεννιάτικου ρομαντισμού.

H ευγνωμοσύνη είναι ένα βασικό του χαρακτηριστικό και αυτήν εξέφρασε προς τους φίλους και συνεργάτες που είχαν την ευκαιρία να τον ακούσουν σε ένα μίνι live παρέα με δύο Johnnie Walker Black Label cocktails και ποπ-κορν.

Το Johnnie Walker είναι ούτως ή άλλως ένα brand συνυφασμένο με τα Χριστούγεννα και προσφέρεται για δημιουργικούς συνδυασμούς σε cocktail, αφού έχει απίστευτο βάθος γεύσης. Μια κλασική συνταγή είναι το Highball, ιδανικό για πριν και μετά το εορταστικό δείπνο.

Με ένα ποτήρι Johnnie Walker ανά χείρας, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους και να μοιραστείτε το πάθος για το ουίσκι, αλλά και όσα σας ενώνουν για να περπατήσετε μαζί σε ένα μονοπάτι φιλίας και συντροφικότητας, που είναι τα πιο σημαντικά πράγματα, όχι μόνο στις γιορτές, αλλά κάθε μέρα.

#JohnnieWalker #KeepWalking