Το Mona λανσάρει, αυτό το καλοκαίρι, την πρώτη αναδυόμενη σειρά των Supper Club δείπνων του, παρουσιάζοντας μια ομάδα από προσκεκλημένους διεθνείς σεφ και κουζίνες του κόσμου, στο χώρο του pop-up εστιατορίου του στο Μοναστηράκι.

Ως μια πρωτοποριακή σκηνή, όπου πειραματίζονται ταλέντα διαφόρων κλάδων, το Mona θα παρουσιάσει ένα επιμελημένο πρόγραμμα από εξαιρετικούς, διάσημους σεφ, που έγιναν γνωστοί για τη φαντασία και τη δημιουργική τους προσέγγιση στην εποχική μαγειρική. Αυτό σηματοδοτεί τη σύσταση των συγκεκριμένων διεθνών σεφ στην Ελληνική αγορά.

MONA

Το Supper Club περιλαμβάνει μία γκάμα γαστρονομίας: Ιταλικής, με τον Daniele D’ Alberto του εστιατορίου NOLE (7 Ιουνίου), συναρπαστικής Γάλλο- Ταϊλανδέζικης κουζίνας, με δημιουργό τη Demi Yeh, που έχει έδρα το Παρίσι (14 Ιουνίου), και τον κορυφαίο της εποχικής κουζίνας Ισραηλινό σεφ Emil Pekarsky, του OCD restaurant στο Τελ Αβίβ.

«Δεν υπάρχει καλύτερη εξερεύνηση κουλτούρας και παράδοσης από το αισθησιακό ταξίδι της γαστρονομίας. Αυτή η σειρά δείπνων τιμά την τέχνη της γαστρονομίας και μυεί την Αθήνα σε τελευταίας λέξης δημιουργίες, διαμορφώνοντας το σύγχρονο τοπίο της μαγειρικής. Ο συνεκτικός δεσμός, όταν μοιράζεσαι ένα καλό γεύμα γύρω από ένα τραπέζι με παλιούς και νέους φίλους, είναι διαχρονικός.»

MONA

Το επιμελημένο πρόγραμμα δείπνων πραγματοποιείται συγκεκριμένες Τετάρτες και ώρες του Ιουνίου, με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, τόσο για το κοινό όσο και για τα μέλη του House of Shila.

Συνδιοργανώνεται από τους Paradiso, τους περιπλανώμενους δημιουργούς Λέσχης Δείπνου με προηγούμενες εκδηλώσεις εστίασης στη Σικελία, το Σαν Φρανσίσκο και το Μιλάνο.

MONA

Τα δείπνα θα σερβίρονται στο Living Room του Mona και θα προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τους εκθεσιακούς χώρους του ξενοδοχείου, όπου μια συλλογή διεθνών έργων έχνης και design προσφέρεται προς θέαση και είναι διαθέσιμη προς πώληση. Οι γαστρονομικές βραδιές θα συνεχίζονται στο Roof Garden του Mona με μια επιλογή από ελληνικά βιολογικά κρασιά επιμελημένα από το αγαπημένο natural wine bar ΤΑΝΙΝΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, σε συνδυασμό με εκλεκτικές
μελωδίες.

MONA SUPPER CLUB/ ΛΕΣΧΗ ΔΕΙΠΝΩΝ
ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2022

Τετάρτη 7 Ιουνίου
Daniele D’ Alberto
Γεύσεις από Abruzzo: Ένα ταξίδι σε Ιταλικές περιοχές (Nole, Pescara )
Τετάρτη 14 Ιουνίου
Demi Yeh
Ασιατικές Επιρροές: Η Ταϊβανέζικη συναντά τη Γαλλική (Mokoloco, Paris)
Τετάρτη 28 Ιουνίου
Emil Pekarsky
Εποχική Απλότητα: Της Μέσης Ανατολής (OCD, Tel Aviv )

Info

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: €55 / €45 (Μέλη του House of Shila)

Αιτήσεις για ιδιότητα μέλους εδώ