Το Havana Club Especial, το #1 ρούμι στην Κούβα, ήρθε στην Ελλάδα, συμπληρώνοντας το premium portfolio της Pernod Ricard Hellas και εκπροσωπώντας τη μεγάλη κληρονομιά και παράδοση του αγαπημένου Havana Club.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, αυτό το premium ρούμι είναι ξεχωριστό: ένα εξαιρετικό, διπλά παλαιωμένο, που ενώνει δυο μοναδικούς κόσμους: εκείνον του λευκού ρουμιού με την απαλή του γεύση και τον κόσμο του σκούρου, με έντονες νότες καραμέλας και γλυκών μπαχαρικών.

Το ρούμι που θα βάζεις σε όλα τα cocktails σου το καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα: Νο1 στην Κούβα κι ένα από τα πιο premium στον κόσμο

Το Havana Club Especial, χαρακτηρίζεται από το λείο και «στρογγυλεμένο» γευστικό προφίλ του. Είναι απόλυτα ισορροπημένο και συνδυάζει την ελαφρότητα της γεύσης, που συνήθως βρίσκουμε στα λευκά ρούμια, με τη φρουτώδη πολυπλοκότητα των πιο παλαιωμένων τύπων. Την ελαφριά γλυκύτητα και τις χαρακτηριστικές του νότες βανίλιας από τη διαδικασία ωρίμανσης συμπληρώνουν οι νότες κανέλας, καπνού, ξύσμα πορτοκαλιού και ξηρής βελανιδιάς.

Για τους λάτρεις του Cuba Libre, το Havana Club Especial είναι το ιδανικό συστατικό για τo αγαπημένο δροσιστικό cocktail, καθώς η αρωματική πολυπλοκότητά του αναδεικνύει την αγαπημένη γεύση του Cuba Libre.

Το ρούμι που θα βάζεις σε όλα τα cocktails σου το καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα: Νο1 στην Κούβα κι ένα από τα πιο premium στον κόσμο

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, αναζήτησε το Havana Club Especial στα αγαπημένα σου μπαρ, ζήτα να σου βάλουν αυτό το ρούμι ως βάση στο cocktail σου και θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο Τρινιδάδ ή στην Αβάνα.