Αν στο δίλημμα πίτσα ή σουβλάκι, επιλέγεις το πρώτο, τότε θα σε ενδιαφέρει το παρακάτω άρθρο. Οι λαχταριστές πίτσες, με παχύ ή λεπτό ζυμάρι καλύπτουν πλέον κάθε απαιτητικό ουρανίσκο αφού όλο και περισσότερες πιτσαρίες υπάρχουν στα νότια προάστια.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε για εσένα πιτσαρίες με άρωμα ελληνικό αλλά και ιταλικό, με προσιτές τιμές και οικογενειακό, ζεστό περιβάλλον. Και τα 4 μαγαζιά βρίσκονται σε περιοχές των νοτίων προαστίων…

Η πίτσα με προσούτο του Bella Vespa

Oποιαδήποτε τραγανιστή πίτσα από το Bella Vespa, θα την τρώγαμε σχεδόν όλη χωρίς τύψεις και ενοχές. Όπως την απλή μαργαρίτα με βασιλικό. Ή την λευκή με την γκοργκοντζόλα. Ή εκείνη με την τρούφα. Αυτή που ξεχωρίζει όμως είναι η πίτσα με προσούτο, μοτσαρέλα, λάδι τρούφας, νιφάδες παρμεζάνας, γευστική σάλτσα ντομάτας και φύλλα ρόκας.

Κύπρου 11, Γλυφάδα, Tηλ: 210 8982880

Η πίτσα στον ξυλόφουρνο του Pizza Days

Στο Pizza Days στον Άγιο Δημήτριο, όλες οι ζύμες είναι χειροποίητες και ψήνονται στον ξυλόφουρνο. Αν καθίσεις σε ένα από τα τραπέζια κοντά στο μπαρ, θα δεις η πίτσα να ανοίγεται μπροστά σου τη στιγμή της παραγγελίας, να πετιέται στον αέρα και να μπαίνει, αφού προστεθούν τα υλικά της αρεσκείας σου, επιτόπου στον φούρνο όπου ψήνεται για μόλις τέσσερα λεπτά. Τόσο χρειάζεται μια πίτσα για να ψηθεί στον ξυλόφουρνο. Δοκίμασε αυτή με την τρούφα (με μοτσαρέλα, σαλάμι Μιλάνο, παρμεζάνα, λάδι τρούφας, ντοματίνια και πιπεριές) ή διάλεξε τη σπέσιαλ (με ζαμπόν, μπέικον, μανιτάρια, πιπεριά και σουτζούκι).

Ανδρέα Παπανδρέου 2, Άγιος Δημήτριος, τηλ: 21 0975 5593

Οι αφράτες πίτσες στο Pizzoteca

Αφράτες όσο δεν πάει, μεγάλες και χορταστικές και πάρα πολύ αγαπημένες. Όταν βρισκόμαστε στην Πλατεία Νέας Σμύρνης, δύσκολα μπορούμε να αντισταθούμε σε μια απολαυστική πίτσα από το Pizzoteca.

πίτσα

2ας Μαίου 18, 17121 Νέα Σμύρνη, Τηλ. 2109323888

Don Corleone

Πίτσα από ξυλόφουρνο, αφράτη, με το λίγο-λάδι-παραπάνω σε σχέση με αυτές από τις γνωστές αλυσίδες. Αποκλειστικά για καλοφαγάδες, για αυτούς που προτιμούν τις πιο έντονες γεύσεις. Σταθερή αξία η πίτσα με σάλτσα ντομάτας, ένταμ, μοτσαρέλο, ζαμπόν, μπέικον, μανιτάρια, πιπεριά, πεπερόνι, σαλάμι.

Ισιόδου 6 – Άλιμο, Τηλ. 21 0995 0506

πίτσα - Άλιμος