Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα από τη Βίκυ Παγιατάκη. Χρόνια πολλά στους Καρκίνους και μια μικρή εύνοια -εκτός από τους Καρκινούς- υπάρχει για Σκορπιούς, Ιχθύες, Ταύρους και Παρθένους.

Θέλετε λοιπόν να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου) 

Με αρκετά θετικά αλλά και κούραση και αυξημένες υποχρεώσεις ξεκινάει η προτελευταία εβδομάδα του Ιουνίου για εσάς. Όπως φαίνεται η Δευτέρα και η Τρίτη είναι αυτές που θα σας κουράσουν περισσότερο και όπως είναι φυσικό η διάθεσή σας δεν θα είναι στα φόρτε της. Το σπίτι με τις ανάγκες του, κάποιος άλλος χώρος ή ακίνητο όπως και υποχρεώσεις και αμφισβητήσεις από πλευράς του συντρόφου σας και κάποιου συγγενικού προσώπου είναι αυτά που θέλουν μαζί με την υγεία σας, υπομονή και προσοχή. Αυτή εβδομάδα όμως και ιδιαίτερα από την Τετάρτη 21 έως την άλλη Τρίτη 27 έχουν κάτι ευνοικό που… στραβώνει κάπως από τις 28 και μετά. Αυτή είναι η εύνοια του Ερμή που σας προσφέρεται γενναιόδωρα. Αγοραπωλησίες, συμφωνίες, συμβόλαια πάσης φύσεως, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, Διαδίκτυο και τα σχετικά, εξελίσσονται πιο ικανοποιητικά. Αυτές είναι οι μέρες που ο διάλογος με επιχειρήματα και το… θανατηφόρο σεξ -απίλ σας βοηθούν και στα ερωτικά.

Tip: Εξαντλήστε τις δυνατότητες της εβδομάδας σε όλα τα επίπεδα. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή οι πιο ευνοικές ημέρες για σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου) 

Φημίζεστε για την Ιώβειο υπομονή, την σταθερότητα και την πίστη σας σε αυτά που αγαπάτε. Ομοίως όμως και σε αυτά που αντιπαθείτε, απεχθάνεστε και… σιχαίνεστε. Οι περιστάσεις όμως από την 21h Μαΐου είναι πιο σύνθετες και πονηρές και εδώ θα πρέπει πολλές φορές να συμβιβαστείτε, να κάνετε ότι συμφωνείτε εκεί που μπορεί να διαφωνείτε και γενικώς να κάνετε τα… πικρά γλυκά. Άρης και Αφροδίτη σε κόντρα με το ζώδιό σας θέλουν προσοχή οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας για να περιορίσετε όσο το δυνατόν το υλικό αλλά και το ηθικό. Μην ρισκάρετε λοιπόν κάπου χρήματα και μην μπαίνετε σε δουλειές και σε ερωτικές σχέσεις που είναι ναι και όχι, δήθεν ή όχι και τόσο καθαρές. Όσοι βρίσκεστε σε μία σχέση που δεν δίνει υποσχέσεις για μια καλή συνέχεια, μην ματαιοπονείτε προσπαθώντας να γίνει καλύτερη. Ο Δίας που σε βοηθάει – ιδιαίτερα εσάς του Απρίλη – προτρέπει σε έναν πιο ευέλικτο τρόπο σκέψης και καινούργιους στόχους και καταστάσεις. Οι κόποι αμείβονται.

Tip: Υπομονή, προσοχή και καλή προετοιμασία σε ό,τι επιδιώκεται από Τετάρτη ως Παρασκευή απόγευμα. Πιο ευνοικές Δευτέρα, Τρίτη και από Παρασκευή βραδάκι έως και Κυριακή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου) 

Μπορεί πια από τις 9 Μαρτίου και μετά για ό,τι επιτυγχάνεται, ακόμα και για τα πιο μικρά να χρειάζεται να καταβάλετε τη διπλάσια προσπάθεια,. αλλά ο Ιούνιος έχει αρκετά θετικά. Η Νέα Σελήνη που έγινε στο ζώδιό σας στις 18, έδειξε με κάποιον τρόπο προς τα που πρέπει να στρίψει το τιμόνι για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος ή… μικρότερη χασούρα. Στην εργασία, τα οικονομικά και τα περιουσιακά σας θέματα αλλά και τις διάφορες σχέσεις σας. Αυτή η εβδομάδα συντηρεί τον κυβερνήτη σας, Ερμή – θα είναι ως και τις 27 – στο ζώδιό σας και αυτό θα βοηθήσει στο να υπάρξει μια μεγαλύτερη κινητικότητα στα διάφορα σχέδιά σας. Σπουδές, συμφωνίες, αγοραπωλησίες πάσης φύσεως, Διαδίκτυο και τα σχετικά, συμβιβασμοί όπου είναι απαραίτητοι, ταξίδια και μετακομίσεις, προχωρούν και ικανοποιητικά. Ένας καλός μήνας για τις γνωριμίες, τις συμμαχίες, τις διάφορες σχέσεις αλλά και για τα αισθηματικά σας. Κάντε τα απαραίτητα για να μειωθούν οι διαφορές με τον/την σύντροφό σας και κυνηγήστε παντού το όποιο κέρδος.

Tip: Αρκετά ευνοϊκές Τετάρτη και Πέμπτη. Προσεκτικότερα παντού από Παρασκευή μεσημέρι έως και Κυριακή 25.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου) 

Προτελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και αυτή ξεκινάει με την Σελήνη στο ζώδιό σας. Εκεί θα παραμείνει έως και την Τρίτη. Μία καλή στιγμή για να κάνετε μια επισκόπηση σε βάθος των βασικών τομέων της ζωής σας – εργασία, σπουδές, οικονομικά, περιουσιακά, σχέσεις, υγεία – προκειμένου να επισημάνετε ελλείψεις και αδυναμίες και να ενισχύσετε στρίβοντας αλλιώς το… τιμόνι. Ανάγκη όμως να τιθασεύεσετε λίγο την ανησυχία και την υπερευαισθησία σας που θα είναι έντονες. Όλη αυτή η εβδομάδα δεν βάζει καινούργια σοβαράν εμπόδια κάπου προκειμένου να σημειώσετε πρόοδο και να τα περάσετε και καλά. Η περίοδος αυτή προσφέρεται επίσης για να καθαρίσετε και με μπερδεμένες, ρευστές σχέσεις και δεσμούς που μένουν ζωντανές μόνο από επιθυμίες, αναμνήσεις και τον φόβο της μοναξιάς. Τώρα δεν είναι ώρα για… ονειροπολήσεις και συντήρηση ψευδαισθήσεων αλλά για δράση και εποικοδομητικές αλλαγές παντού.

Tip: Ιδιαίτερα βοηθητικές – με μέτρο όμως – Δευτέρα και Τρίτη, αλλά και από Παρασκευή μεσημέρι έως και την Κυριακή.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 

Φυλαχτείτε από την ένταση, την αμετροέπεια, τον εγωισμό και την υπερβολή για να μη γυρίσουν… μπούμερανγκ τα θετικά αυτής της εβδομάδας αλλά κι αυτού του μήνα γενικότερα. Μπορεί το ξεκίνημα της εβδομάδας να είναι κάπως… μουλχωτό, καλό για μυστικές και παρασκηνιακές ενέργειες, επαφές και συναντήσεις αλλά το σκηνικό αλλάζει από την Τετάρτη και μετά. Συγκεκριμένα από την Τετάρτη και έως την Παρασκευή το απόγευμα η Σελήνη στο ζώδιό σας θα βρεθεί στο.. τσίκι τσίκι με τον Άρη και την Αφροδίτη που ήδη βρίσκονται εκεί. Η εύνοια είναι δεδομένη – άρα παίζετε το καλό σας χαρτί σε εργασία, οικονομικά, σχέσεις και ερωτικά- αλλά όπως είπαμε μη χάσετε τον ρεαλισμό και το μετρό. Ο Δίας στον Ταύρο ενισχύει θέματα καριέρας και αποδοχής από τους άλλους, αλλά τείνει και στην υπερβολή πάσης φύσεως. Οι εναλλαγές από το μέτριο στο πολύ καλό και το αντίθετο, θα είναι συχνές έως αρχές Ιουλίου. Μην αμελείτε την υγεία σας.

Tip: Τα πάνω κάτω στην διάθεση αλλά και στα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, θα είναι πιο έντονα για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Ξεσπάσματα του Ουρανού από τον Ταύρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Ξεμπερδεύετε με το ένα θέμα και αμέσως εφανίζεται κάτι άλλο που χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση. Φυσικό να νιώθετε ανίκανοι και κουρασμένοι. Το θετικό ότι εδώ και εκεί υπάρχει κάτι που σας δίνει την απαραίτητη δύναμη και την αισιοδοξία για να μπορέσετε να συνεχίσετε. Έχει κι αυτή η βδομάδα το…βάσανό της- και δε λέμε τον Κρόνο που αυτός και αν είναι καημός και βάσανο, ιδιαίτερα αν είσαστε γεννημένοι μέσα στον Αύγουστο – και αυτό είναι το ότι ο Κυβερνήτης σας, Ερμής εώς και τις 27 θα σας ταλαιπωρεί. Προβληματική επικοινωνία και ταλαιπωρία από τα διάφορα μέσα της – Διαδικτυακό, τηλέφωνα κτλ. – αργοπορία κι αναβολές σε συναντήσεις, αγοραπωλησίες, ρυθμίσεις εντύπων και εγγράφων. Σπουδές, παιδιά, ταξίδια θέλουν την προσοχή σας. Τόσο το ξεκίνημα, όσο και το τελείωμα της εβδομάδας έχουν μια μεγαλύτερη δυναμική. Εκεί λοιπόν θα προσπάθησετε να τονώσει το γάμο ή την σχέση σας, γιατί αυτό το Καλοκαίρι από τις 11 και μετά ζητάει… αποδείξεις για να υπάρξει συνέχεια και καλή πορεία.

Tip: Ευνοϊκές Δευτέρα και Τρίτη. Από Παρασκευή απόγευμα μέχρι και Κυριακή θα έχετε μια μεγαλύτερη εύνοια και ενδιαφέρουσες επαφές αλλά η Παρασκευή σαν πιο κουραστική απαιτεί και μεγαλύτερη προσοχή.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Με αρκετά θετικά χαρακτηριστικά έρχεται και η προτελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ως προς εσάς, έστω κι αν στις πρώτες δύο ημέρες σας κάνει κάποια.. νερά. Μέσα σε αυτές θα πρέπει να κουραστείτε περισσότερο, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις αλλά και σε κάποια μικρά απρόοπτα που σας χαλάνε λίγο τη… σειρά. Προσέξτε ιδιαίτερα “ανωτέρους” – στο σπίτι και την εργασία, νόμους και κανονισμούς. Από την Τετάρτη και μετά πιο προστατευμένοι και σε όλη την εβδομάδα με τη βοήθεια του Ερμή. Αυτή θα είναι ενισχυμένη έως και την ερχόμενη Τρίτη 27 Ιουνίου γι’ αυτό σπεύστε να επωφεληθείτε. Αγοραπωλησίες πάσης φύσεως, συμβόλαια, συμφωνίες, σπουδές, εφαρμογή νέων σχεδίων, ταξίδια, μετακομίσεις, Διαδίκτυο και τα σχετικά και ότι αφορά στο παιδί, προχωρούν πιο ικανοποιητικά. Άρης και Αφροδίτη στο πλευρό σας ενισχύουν γοητεία, σεξ- απίλ και φέρνουν κοντά σας πρόσωπα χρήσιμα, ευχάριστα και… ερωτικά.

Tip: Από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή το απόγευμα μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα αλλά σας βοηθούν και οι φίλοι, οι συγκυρίες και οι καταστάσεις. Παίξτε μπάλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου) 

Ασφαλώς οι αλλαγές ρυθμών στην καθημερινότητά σας και οι συχνές τροποποιήσεις στο πρόγραμμά σας από την 21η Μαΐου και μετά σας κρατάνε σε εγρήγορση και αυτό σας έχει κουράσει αρκετά. Με τα πάνω και τα κάτω θα κυλήσει ο Ιούνιος, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή, ψυχραιμία και προσοχή προκειμένου να μη χάσετε κάπου την… μπάλα. Βλέπετε είναι και ο ανταγωνισμός ιδιαίτερα δύσκολος, έως τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Αυτή η βδομάδα έχει μία ιδιαίτερη ευνοική δυναμική στο ξεκίνημά της, γι’ αυτό προγραμματείστε τα σημαντικά και τα δύσκολα αν γίνεται στις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Είναι μια σημαντική συνάντηση από την οποία περιμένετε μια θετική ανταπόκριση; Μια βοήθεια από τους άλλους; Ακόμα και για να μειώσετε την ένταση και να αυξήσετε το… πλησίασμα με τον/την σύντροφό σας. Αν ο γάμος ή η σχέση σας έχουν φτάσει στο σημείο μηδέν, έως τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα φανεί αν έχουν μέλλον και πώς.

Tip: Από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή το απόγευμα οργανωθείτε καλύτερα και αποφύγετε να πάρετε ιδιαίτερο ρίσκο σε οικονομικά, εργασία και σχέσεις. Μην αμελείτε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου)

Το καυτό ερωτικό πλανητικό δίδυμο, ο Άρης και η Αφροδίτη δηλαδή, εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό σας και ακόμη κι αν δεν καταφέρνουν πάντα να σας ευχαριστούν, κάνουν έναν τίμιο, γλυκό και ερωτικό αγώνα για να μην σας δυσαρεστήσουν. Ευλόγως φαντάζομαι αναρωτιέστε “Μα αφού έχω τέτοιους βοηθούς γιατί αντιμετωπίζω τόσα εμπόδια, κούραση και σκαμπανεβάσματα; Εύκολη η απάντηση. Όλοι σας έως τις 27 Ιουνίου έχετε και θα έχετε κόντρα σας τον Ερμή. Ελαττωματική επικοινωνία – βαβούρα επίσης με τα μέσα της – και συνεννόηση, καθυστερήσεις, αναβολές σε σχέδια και σπουδές, συμβόλαια, συμφωνίες, λογαριασμοί, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως να φέρνουν κούραση και ανησυχία. Αν έχετε γεννηθεί μέσα στον Νοέμβρη τέτοια και άλλα θα τα βιώσετε πιο έντονα λόγω του Κρόνου. Παρόλα αυτά αυτή η εβδομάδα έως και την Πέμπτη παρέχει δυνατότητες παντού, μόνο που πρέπει να είσαστε πιο προνοητικί, πιο οργανωμένοι και να μετράτε τα λόγια σας παντού. Σαφώς και στον έρωτα.

Tip: Από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι υπάρχει ένα πιο γόνιμο έδαφος. Σχέσεις, οικονομικά και εργασία σε πρόοδο. Από Παρασκευή μεσημέρι έως και Κυριακή προσεκτικά παντού. Τέλος, μην αμελείτε την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου) 

Είναι αλήθεια ότι η εβδομάδα ξεκινάει κάπως περίεργα – μήπως ευθύνεται λίγο και η Κυριακή 18 από το μεσημέρι και μετά; – αλλά και η συνέχειά της είναι σαφώς πιο βατή και πιο αποδοτική. Δευτέρα και Τρίτη μην βάλετε, όσο εξαρτάται από σας, τα δύσκολα και τα πιο σημαντικά κι αφήστε λίγο χώρο για το απρόοπτο. Η… μπάλα είναι στην πλευρά των άλλων. Του/της συντρόφου, των συνεταίρων, στενών συνεργατών ή ανταγωνιστών. Ευτυχώς ο Ερμής είναι σε ουδέτερη θέση, πράγμα καλό έως τις 27, γι’ αυτό ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα που μπορούν να τρέξουν πιο γρήγορα. Αγοραπωλησίες, συμφωνίες, συμβόλαια, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, Διαδίκτυο και τα σχετικά, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις προχωρούν έως τις 27 πιο ικανοποιητικά. Ο Δίας εξακολουθεί να είναι πηγή δύναμης, έμπνευσης και επιτυχίας για όλους από λίγο και πιο πολύ για σας του Δεκέμβρη. Το χρήμα, ο έρωτας και το πάθος ενισχύονται από την Αφροδίτη στον Λέοντα.

Tip: Προσεκτικότερα παντού, ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών του ζωδίου σας – είναι κι αυτός ο Πλούτωνας- τόσο τη Δευτέρα, όσο και την Τρίτη. Special ημέρες από Παρασκευή απόγευμα έως και Κυριακή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου) 

Φαντάζομαι ότι θα μετράτε τις ημέρες μία  -μία προκειμένου να κλείσει αυτό το μεταβατικό διάστημα που ξεκίνησε γύρω στην 21η Μαίου και εκτείνεται έως την πρώτη εβδομάδα περίπου του Ιουλίου. Εναλλαγές στα διάφορα σχέδιά σας, απρόοπτα και ρευστότητα. Με τον Άρη απέναντί σας και την Αφροδίτη είναι σαν τον πρώτο λόγο να τον έχουν οι “άλλοι” – ανώτεροι, συνέταιροι, στενοί συνεργάτες και συγγενικά πρόσωπα όπως και αστάθμητοι παράγοντες- και να ακολουθείτε εσείς. Ας έρθουμε όμως σε αυτήν την πρωτελευταία βδομάδα του Ιουνίου, η οποία στο ξεκίνημά της έχει ακόμα μια κάπως μεγαλύτερη δυναμική εξαιτίας της ευνοϊκής νέας Σελήνης που έγινε στις 18. Προτιμήστε λοιπόν για σημαντικές αποφάσεις, ενέργειες και συναντήσεις την Δευτέρα και την Τρίτη. Όλη αυτή βδομάδα όμως συντηρεί τον Ερμή σε μία ευνοϊκή θέση στους Διδύμους. Καλό θα ήταν λοιπόν να τα πείτε να προτείνετε και να κάνετε συμφωνίες έως και την Δευτέρα 27.

Tip: Επειδή η αντίθεση Αφροδίτης Άρη με το ζώδιό σας βγάζει στην επιφάνεια περισσότερο τις διαφορές που υπάρχουν, προσέξτε μέχρι που είσαστε διατεθειμένοι να το φτάσετε. Πιο προσεκτικά παντού από Τετάρτη ως Παρασκευή απόγευμα.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου)

Η κούραση μάλλον σας έχει βγει και από τα… αυτιά και αυτή είναι ψυχική, πνευματική και σωματική. Αν μάλιστα έχετε γεννηθεί μέσα στον Φλεβάρη, οι εναλλαγές, η ρευστότητα και τα πάνω –κάτω που αντιμετωπίζεται είναι πιο έντονα. Μια… βουρδουλιά ο Κρόνος, ένα χάδι ο Δίας. Αυτή η εβδομάδα συντηρεί ακόμα τον Ερμή στους Διδύμους, θέση πιο ευνοϊκή για σας. Έως και τις 27 που θα βρίσκεται εκεί όμως, η πίεση θα είναι πιο μεγάλη. Σπουδές, επικοινωνία και τα διάφορα μέσα της, συμφωνίες, συμβόλαια, μετακινήσεις, ταξίδια, λογαριασμοί, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, δίνουν ανησυχία και κούραση. Το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει μια μεγαλύτερη δυναμική παντού και η Δευτέρα και η Τρίτη προσφέρονται για τα πάντα. Εργασία, σχέσεις, οικονομικές δοσοληψίες. Ως προς το γάμο, την αισθηματική σας σχέση και τις σχέσεις σας γενικότερα, να προσέχετε την διατύπωση των λόγων σας. Παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και σχόλια εύκολα δημιουργούνται.

Tip: Μη βιάζεστε να προτείνετε, να απορρίψετε ή να υιοθετήσετε οτιδήποτε που δεν το έχετε ψάξει καλά από Παρασκευή μεσημέρι έως και Κυριακή -οι κουραστικές και δύσκολες ημέρες της εβδομάδας.

Πηγή: Faysbook.gr