Προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδιαΑπό την Δευτέρα έως και την Τετάρτη η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, θέση που απαιτεί από όλους μας πρακτικό πνεύμα και αναζήτηση όλων αυτών που μας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Καλή στιγμή για αγοραπωλησίες, επενδύσεις σε γη και ακίνητα. Πράξεις και γνωριμίες αυτών των ημερών δίνουν μια προοπτική διάρκειας. Πράγματα που αγοράζετε τώρα, αξίζουν τα χρήματά τους.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)  

Δεύτερη βδομάδα του Αυγούστου και από πολλές απόψεις δεν την λες και άσχημη. Βεβαίως ο Ερμής και ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου κρατούν σε εγρήγορση τον τομέα εκείνο που σχετίζεται με την εργασία – αντικείμενο, πρόσωπα, διεργασίες και περιβάλλον – την φυσική κατάσταση και την υγεία. Βελτιώσεις, ενισχύσεις, ανανεώσεις παντού και με κάθε τρόπο. Ασκήσεις επί χάρτου για κάποιους από σας αλλά και δράση στην πραγματική ζωή για πολλούς άλλους. Έως και την Παρασκευή υπάρχει ένα πιο γόνιμα έδαφος για να αναπτυχθούν οι προσπάθειες παντού και να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Η Αφροδίτη – σχέσεις, συντροφικότητα, γνωριμίες, έρωτας, κέρδος και χρήμα – βρίσκεται από τις 23 Ιουλίου σε ανάδρομη φάση. Τι σημαίνει αυτό; Μα ότι τα καλά της σε αυτά που αντιπροσωπεύει πηγαίνουν κάπως αργά, με καθυστερήσεις, αμφιβολίες και σκαμπανεβάσματα. Είναι σαν να ξέρεις ότι αρέσεις αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείς να το ζήσεις απόλυτα. Σαν να σου χρωστάνε αλλά δε σε… ξεχρεώνουν και ολοσχερώς. Πάντως παλεύεται η κατάσταση.

Tip:  Έως και την Παρασκευή – με έμφαση την Πέμπτη και την Παρασκευή – παίζετε πιο άνετα… μπάλα παντού. Προσεκτικότερα και με μικρότερη ευθιξία και εγωισμό, τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)  

Τον δικαιούστε αυτόν τον Αύγουστο έστω και με τις εκκρεμότητες που δεν έχουν κλείσει σε κάποιους τομείς στη ζωή σας, μια που από το Μάρτιο του 2020 έως και τον Μάιο του 2023 κάνατε το… στρατιωτικό σας και μάλιστα κοντά σε… εχθρικά σύνορα. Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας – θα μείνει εκεί από Δευτέρα έως Τετάρτη μεσημέρι – και αυτό σημαίνει ότι είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε πολλά, να επιτύχετε αρκετά από αυτά και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μόνο. Αν εργάζεστε, η εβδομάδα αυτή προσφέρεται να βρείτε τρόπους και μεθόδους που θα συμβάλλουν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα αν είστε καλλιτέχνες, έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες. Βέβαια η Αφροδίτη – χρήμα, κέρδος – εξακολουθεί να είναι αναδρομή, άρα εδώ χρειάζεται μια κάποια προσοχή. Αν νιώθετε κάπως αμφίβολοι – είτε για τα δικά σας αισθήματα και τις προθέσεις, είτε του άλλου, συζητήστε και ξεκαθαρίστε την κατάσταση. Μόνοι και δεν το θέλετε; Ρίξτε τα βέλη σας.

Tip:  Ο Δίας – ευκαιρίες, δυνατότητες – από το ζώδιό σας μαζί με τον Ουρανό δημιουργούν ένα θαυμαστό και ευνοϊκό τρίγωνο με Άρη και Ερμή. Αν όχι τώρα πότε θα κυνηγήσετε αυτό που θέλετε;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου) 

Μα τι κάνετε πια σε αυτόν εδώ τον Αύγουστο που υποτίθεται ότι για τους περισσότερους είναι μήνας αναψυχής; Χάσετε τα εισιτήρια και ταξιδεύετε με σκούνα και σας έταξαν δωμάτιο με… πισίνα και ήταν τελικά… γούρνα με βατράχια; Τέρμα το χιούμορ γιατί κάτι συμβαίνει σε σας στο σπίτι, στον χώρο διαμονής και στο χώρο εργασίας κι εσείς δεν είσαστε και τόσο ήσυχοι και δεν περνάτε και ιδιαίτερα καλά. Ο Άρης κόντρα μαζί με τον Ερμή από την Παρθένο και από την άλλη να χτυπάει και ο Κρόνος. Το λες και μικρό… τρίγωνο των Βερμούδων αυτό στο οποίο βρίσκεστε. Δύσκολο να μείνετε, δύσκολο να φύγετε από δουλειά που δεν σας ικανοποιεί. Γκρίνια, ζήλεια και ζόρια στον έρωτα; Πραγματικά και αυτή η εβδομάδα παρόλο που έχει και καλές στιγμές δεν καταφέρνει να σας ηρεμήσει και να σας κάνει να νιώσετε σιγουριά. Πάντως από την Τετάρτη το μεσημέρι και μετά έως και το Σαββατοκύριακο υπάρχουν και αρκετά θετικά παντού.

Tip:  Φανείτε περισσότερο προσεκτικοί και στην υγεία – κοψίματα, καψίματα, μολύνσεις και του αναπνευστικού και του σεξ – και μην καταπονείτε τον οργανισμό σας με υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου) 

Με τον Άρη – δύναμη, ζωτικότητα, αποφασιστικότητα να τα βάλετε με ό,τι σας χαλάει αλλά και να κυνηγήσετε ό,τι θέλετε να κατακτήσετε – Ερμή και Δία στο πλευρό σας είναι η σωστή ώρα για σπουδαίες και ουσιαστικές αποφάσεις. Κανένας τομέας δεν πρέπει να μείνει χωρίς να ερευνηθεί, προκειμένου να αξιοποιηθεί πιο σωστά. Σπουδές, εργασία, αλλαγή, απόκτηση και ανακαίνιση χώρου και αγοραπωλησίες πάσης φύσεως μπορούν να εξελιχθούν γρήγορα και αποτελεσματικά. Βεβαίως η Αφροδίτη στον Λέοντα και στον τομέα των οικονομικών και των πάσης φύσεως υλικών “κτήσεών” σας από τις 23 Ιουλίου έχει γίνει εκνευριστικά πολυέξοδη. Βάλτε μετρό, βάλτε φρένο. Αυτό δε σημαίνει όχι έσοδα άλλα πολλά έξοδα. Ελπίζω ότι θα σταθμίσατε σωστά και τα αισθήματά σας και σε ποιόν και πόσο θα τα δώσετε. Οι προδιαγραφές για γνωριμίες – και όχι απαραίτητα να μείνουν μόνο… καλοκαιρινές – υπάρχουν όπως και οι δυνατότητες να ανανεώσετε τον γάμο και τη σχέση σας.

Tip:  Όλη αυτή η εβδομάδα στο μεγαλύτερο ποσοστό της είναι βατή, παραγωγική και όχι τόσο κουραστική. Ιδιαίτερα ευνοϊκές Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Σαββατοκύριακο.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 

Δεν είναι ψέμα. Αυτός είναι ο πρώτος Αύγουστος που ακόμα και το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία και στωικότητα και χωρίς να σας… τρώει την καρδιά και τα σωθικά σας γενικότερα, όπως από το Μάρτη του 2020 έως και τον Μάρτη – άντε και τον Ιούλιο – του 2023. Μια καλή στιγμή ο μήνας αυτός με πιο καθαρή εικόνα και πιο αποκρυσταλλωμένες ιδέες και σκέψεις να κάνετε και το… ταμείο. Στην εργασία και τους στόχους σας γενικότερα, τις συνεργασίες και τις διάφορες σχέσεις. Με την εμπειρία αυτών των τριών χρονών είσαστε περισσότερο έτοιμοι για να σχεδιάσετε αλλά και να πραγματοποιήσετε αλλαγές, βελτιώσεις και ξεκινήματα εκεί που πρέπει να γίνουν. Είναι η Αφροδίτη – και θα είναι αρκετά ακόμα – στο ζώδιό σας αναδρομή, πράγμα που σημαίνει ότι στα οικονομικά, τα αισθηματικά και τις σχέσεις υπάρχουν ακόμα “κενά” και ελλείψεις και άρα απαιτείται προσοχή αλλά και σε αυτά όλο και κάτι καλύτερο μπορεί να γίνει.

Tip: Μεγαλύτερη αντικειμενικότητα και προσοχή και στα οικονομικά και στις σχέσεις -από Δευτέρα έως Τετάρτη απόγευμα. Πιο ευνοϊκές Πέμπτη και Παρασκευή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Με ανασκουμπωμένα μανίκια σας βρίσκει η δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου, αλλά μέσα στην κούραση και την ανησυχία, προκύπτουν και θετικά πράγματα. Τόσο ο Άρης – δράση, αλλαγές, ξεκινήματα – όσο και ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας σε ένα ευνοϊκό τρίγωνο με το Δία, σας επιτρέπουν και σας υποχρεώνουν να… σκαλίσετε τα πάντα, προκειμένου να κάνετε ξεκαθαρίσματα και βελτιώσεις. Η βαβούρα… βεβαίως για κάποιους από σας μπορεί να σχετίζεται και με το σπίτι, μια πρόσκαιρη καλοκαιρινή διαμονή ή μετακόμιση, συν τη ρύθμιση σε κάποιου χώρου και ακινήτου. Έξυπνες ιδέες, σημαντικές επαφές και γνωριμίες αλλά και… κατανάλωση φαιάς ουσίας για να φέρετε καινούργια ισορροπία στον γάμο και την σχέση σας. Από τις 21 Μαΐου και μετά συνειδητοποιήσεις και γεγονότα μπορεί να δοκίμασαν την αντοχή κάποιον σχέσεων. Η εβδομάδα αυτή στο μεγαλύτερο ποσοστό της προσφέρεται περισσότερο για να εξαλείψετε διαφορές και εντάσεις.

Tip:  Από την Δευτέρα έως και την Τετάρτη το μεσημέρι χρόνος ευνοϊκός και ως εκ τούτου πολύτιμος. Ευχάριστο με φίλους και ευχάριστα πράγματα και το Σαββατοκύριακο. Προσεκτικά παντού από Τετάρτη μεσημέρι έως και Παρασκευή.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Με πιο ήπιες προθέσεις και διαθέσεις αλλά και αρκετές δυνατότητες, είτε για δράση, είτε για να περάσετε καλά, έρχεται η δεύτερη βδομάδα του Αυγούστου. Απόσυρση έστω και μερική για να βιώσετε μια πιο κλειστή, ιδιωτική ζωή; Ερωτηματικά και αμφιβολίες σχετικά με την επαγγελματική σας ζωή και τα νέα σχέδια που ετοιμάζονται είτε από σας είτε από άλλους και πρέπει να προσδιορίσετε την θέση σας στην νέα κατάσταση; Στο πιο κρυφό, μυστικό σημείο του ωροσκοπίου σας βρίσκονται Άρης και Ερμή στην Παρθένο. Έντονο παρασκήνιο και διεργασίες που θα μπουν σε τροχιά από τις 28 Αυγούστου και μετά που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Η Αφροδίτη – φιλιά, έρωτας, κοινωνικότητα, σχέσεις γενικότερα – εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια καλή θέση ως προς το ζώδιό σας αλλά σε αναδρομή τροχιά. Αυτό σημαίνει ότι δεν τρέχουν με την ταχύτητα αλλά και την αποτελεσματικότητα που θα θέλατε αυτά που αντιπροσωπεύει. Όλα από λίγο. Αλλά από ολότελα; Έστω και τόσο.

Tip:  Όλες οι μέρες έως και την Παρασκευή – με έμφαση στην Πέμπτη και την Παρασκευή – είναι αρκετά προσφερόμενες. Προσεκτικά παντού όπου κι αν βρίσκεστε και ό,τι κι αν κάνετε το Σάββατο και την Κυριακή

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)  

Να το πιστέψετε; Να μην το πιστέψετε; Ακόμα δεν το έχετε ξεκαθαρίσει και ταξινομίσει καλά στο μυαλό σας. Κι όμως: Ακόμα και αν υπάρχουν ακόμα ανησυχίες και εκκρεμότητες πάσης φύσεως, αυτός είναι ο πρώτος Αύγουστος που μπορείτε να ανασάνετε κάπως – έστω και με το ένα μόνο ρουθούνι- αφού από τον Μάρτιο του 2020 έως τον Μάιο του 2023 δεν περάσατε και λίγα. Το θετικό τώρα είναι ότι δεν έρχονται κάπου μεγάλα εμπόδια και προβλήματα και ό,τι σας βαραίνει και παραμένει άλυτο και ατακτοποίητο, έχει την ρίζα του μέσα σε αυτό το μακρύ διάστημα. Η μάχη τώρα λοιπόν θα είναι περισσότερο με τις πιο παλιές εκκρεμότητες. Βήματα προόδου όμως θα γίνονται έστω και αργά -αργά. Δύο είναι οι τομείς που κάνουν και τώρα ακόμα…αλάρμ; Ο ένας είναι ο οικονομικός μια που η αρμόδια Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη –και ο άλλος ο ερωτικός. Μοιάζουν και οι δύο και ίσως το οικονομικό να επιβαρύνει και την διάθεση. Πάντως ο Άρης εγγυάται το… σεξ- απίλ και την γοητεία σας.

Tip:  Από την Δευτέρα έως και την Τετάρτη το μεσημέρι, τον λόγο έχουν τα πρέπει και το καθήκον. Προσεκτικότερα σε σχέσεις, συνεργασίες και έξοδα. Δικό σας το Σαββατοκύριακο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου) 

Ανησυχία; Κούραση; Νεύρα; Ανασφάλειες; Αν παίρνετε μέρος σε… Μαραθώνιο ή… Camel Trophy, OK. Όλα αυτά κατανοούνται και δικαιολογούνται. Έχει ζόρι ο Αύγουστος – που το κληρονόμησε σε μεγάλο βαθμό από τον Ιούλιο – και θα χρειαστεί να επιδείξετε ψυχραιμία και υπομονή. Βεβαίως και προσοχή, τόσο στην υγεία και την φυσική σας κατάσταση, όσο και στην εργασία – εφόσον εργάζεστε – αλλά και τις διάφορες σχέσεις. Οι συνθήκες μέσα στις οποίες βρίσκεστε και σε αυτήν την εβδομάδα, δεν αλλάζουν κατά πολύ και το διάστημα από το μεσημέρι της Τετάρτης έως και την Παρασκευή απαιτεί συγκέντρωση, συμβιβαστικό πνεύμα και μία γενικότερη προσοχή. Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο ίσως εσωτερικά αλλά και εξωτερικά από τις συνθήκες πιέζεστε κάπως περισσότερο. Προσεκτικά λόγω όχι φιλικού Ερμή – σε συμφωνίες, γραπτά, έγγραφα, διαδίκτυο, σπουδές, ταξίδια και μετακινήσεις.

Tip:  Εκ των πραγμάτων τώρα βλέπετε και πλευρές που δεν είχατε δει και υπολογίσει πριν σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις θα βοηθήσουν τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)  

Η δεύτερη βδομάδα του Αυγούστου ξεκινάει με ένα αρκετά ευνοϊκό τριήμερο που προσφέρεται για μια ουσιαστική αξιοποίηση σε όλους τους τομείς. Αν εργάζεστε, οι ιδέες σας θα είναι δημιουργικές, πρακτικές και εύκολα εφαρμόσιμες. Η επικοινωνία με τους γύρω σας αλλά και η καλή πληροφόρηση – διαδίκτυο και τα σχετικά – μπορεί να αποδειχτούν πραγματικά πολύτιμες. Αγοραπωλησίες, συμφωνείς, σπουδές, ταξίδια, ξένοι, εξωτερικό και ωφέλιμες και ευχάριστες νέες γνωριμίες εξελίσσονται ικανοποιητικά. Ως προς τα οικονομικά θα χρειαστεί να είσαστε πιο προσεκτικοί σε φόρους, επιτόκια, ασφάλειες, εφάπαξ, συντάξεις, μετοχές, χρηματοδοτήσεις, διατροφές και κληρονομικά. Ανάδρομη η Αφροδίτη βλέπετε από τις 23 Ιουλίου και θα το τραβήξει έτσι για πολύ ακόμα. Ο Άρης τρίγωνο – και πιο ευνοική γωνία – με τον Δία. Σεξ, σεξ -απίλ μπόλικο αλλά και πάθη. Παλαιά που σιγοκαίει η σπίθα και κάτι καινούργιο… ξεσηκωτικό. Με τις ευχές μας.

Tip:  Δευτέρα, Τρίτη, και Τετάρτη οι πιο δικές σας μέρες. Κάντε πολλά και τίποτα και περάστε καλά. Προσεκτικά παντού – ιδιαίτερα σε σχέσεις και συνεργασίες – Σάββατο και Κυριακή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου) 

Αναμφίβολα ακόμα κι αν δεν μπορεί να θεωρηθεί ένας εξαίσιος Αύγουστος αυτός που διανύετε, θεωρώ ότι φέρνει μια νότα αισιοδοξίας συγκριτικά με τους προηγούμενους, από το 2020 και μετά. Ερωτηματικά, αμφιβολίες και αναμονή – αυτή αφορά περισσότερο στο χρήμα και τον έρωτα – σαφώς και θα υπάρχουν αλλά υπάρχουν και θα υπάρχουν και δυνατότητες προκειμένου να γίνονται παντού και κάποια θετικά. Η εβδομάδα αυτή είναι κάπως πιο απαιτητική, πολυέξοδη και ρευστή στο ξεκίνημά της, αλλά γίνεται όλο και πιο βατή και πιο παραγωγική σε ό,τι καταπιάνεστε από την Τετάρτη το απόγευμα και μετά. Για τα πιο σημαντικά σχέδια, τις επαφές, τις προτάσεις και τις συναντήσεις προσφέρεται η Τετάρτη, από το βραδάκι και μετά, η Πέμπτη και Παρασκευή. Η Αφροδίτη απέναντί σας αξνάδρομη, δίνει οσμή και γεύση έρωτα αλλά και αυτά με μία υπερβολή που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και σε μια… τσιγκουνιά. Από εσάς; Από το έτερο ήμισυ; Είναι ναι μεν άλλα.

Tip:  Από Δευτέρα έως Τετάρτη μεσημέρι έξοδα και υποχρεώσεις, ιδιαίτερα για το σπίτι και την πρόσκαιρη διαμονή, συγγενείς και… κατατρεγμένους.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου) 

Είναι Αύγουστος στην δεύτερη εβδομάδα του και λογικά θα έπρεπε να ξεκουράζεστε – τόσο ζόρι έχετε τραβήξει από τον Αύγουστο του 2022 και μέχρι τώρα – αλλά κάτι δε μου… κουμπώνει με κάτι τέτοιο. Τώρα τι να πω; Αλλού η ψυχή, αλλού το σώμα αλλού η σκέψη και το πνεύμα. Με τον Άρη – εναλλαγές, ένταση, γεγονότα και καταστάσεις που φέρνουν κάποιες ανατροπές σε κάποια από αυτά που είχατε υπολογίσει – και τον Ερμή με τα ανησυχητικά του μαντάτα απέναντί σας στην Παρθένο, φτιάχνουν ένα σκηνικό… τρεχάτε ποδαράκια μου. Ευτυχώς – ιδιαίτερα για σας του πρώτο και δεύτερου δεκαήμερο περισσότερο – υπάρχει έστω και στο παραπέντε ή εύνοια του Δία για να αποφεύγετε τα χειρότερα. Ανάγκη να είσαστε πιο συμβιβαστικοί και υπομονετικοί – ούχι όμως και… κορόιδα – στον γάμο και την σχέση σας γιατί τώρα θα δοκιμαστεί αντοχή τους, ιδιαίτερα αν έχουν υποστεί κάποιο ράγισμα. Το τώρα αφορά σε αυτόν τον μήνα περισσότερο.

Tip:  Από Δευτέρα έως Τετάρτη μεσημέρι πιο ευνοϊκό το έδαφος ακόμη και για δύσκολες επιχειρήσεις. Δικό σας το Σαββατοκύριακο. Προσεκτικά παντού από Τετάρτη μεσημέρι έως και Παρασκευή.

Πηγή: Faysbook.gr