Προς τιμήν του, Charlie Watts, του θρυλικού ντράμερ των Rolling Stones, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 24 Αυγούστου 2021, το συγκρότημα παίρνει την απόφαση να αλλάξει το logo του.

Το χαρακτηριστικό logo των Rolling Stones, που βλέπουμε κατά καιρούς να πρωταγωνιστεί σε πολλά αντικείμενα και ρούχα, μέχρι και σε καμπάνιες, έχει εμπορευματοποιηθεί όσο κανένα άλλο.

Σύμφωνα με τη The Sun, το νέο λογότυπο θα προβληθεί στις οθόνες της περιοδείας και θα χρησιμοποιηθεί επίσης στα προϊόντα του συγκροτήματος.

Ο Mick Jagger, ο Keith Richards, και ο Ronnie Wood, αποφάσισαν να αλλάξουν την γλώσσα του λογότυπου τους από κόκκινο σε μαύρο εις μνήμην του ντράμερ Charlie που απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών.

Μια πηγή είπε: «Δεν θέλουν να είναι μια συναυλία που να είναι άχρωμη γιατί γνωρίζουν ότι οι θαυμαστές έχουν πληρώσει πολλά χρήματα για να τους δουν. Είναι απολύτως σωστό ότι αναφέρθηκαν στο θάνατο του Charlie επειδή ήταν τόσο ζωτικό μέρος της μπάντας και θα είναι περίεργο για όλους να μην τον έχουν εκεί».

Γιατί οι Rolling Stones δεν πήγαν στην κηδεία του Charlie

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Rolling Stones αναγκάστηκαν να χάσουν την κηδεία του, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Ντέβον, λόγω των περιορισμών του Covid-19.

Παραμένουν στη Βοστώνη εν μέσω κανόνων πανδημίας όπου κάνουν πρόβες για την προγραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία τους που ξεκινά στις 26 Σεπτεμβρίου στο Σεντ Λούις του Μιζούρι. Ο Sam Cutler, πρώην διευθυντής για τις περιοδείες του συγκροτήματος, είπε ότι η κηδεία του Charlie ήταν ιδιωτική και πιστεύει ότι θα μισούσε «τη φασαρία» που θα προκαλούσε το κοινό.

Ακόμα ανέφερε ότι ο Charlie μισούσε τις περιοδείες και ήταν λυπημένος για το ότι έπρεπε να φύγει από το σπίτι του ώστε να παίξει. Είπε επίσης ότι ο ντράμερ ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στη σύζυγό του Shirley και θα ξόδευε όλα του τα χρήματα σε τηλεφωνήματα μαζί της.

Έγραψε: «Η σχέση τους ήταν ονειρικά αρμονική και στοργική, αμοιβαίου σεβασμού, βασισμένη στους αδιαμφισβήτητα βαθιούς δεσμούς της καρδιάς του ενός για τον άλλο. Μας έδειξαν σε όλους πώς να δεσμευτούμε στο όνειρο της αγάπης. Ο Charlie αγαπούσε τη Shirley με διαρκή ειλικρίνεια και πάθος καθόλη του τη ζωή ».

Ο Sam πρόσθεσε: «Ο Charlie, ήταν κατά κάποιο τρόπο περίεργος. Στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, όπου ο θόρυβος, η φασαρία και η συνάθροιση είναι το παν, παρέμενε αθόρυβος και με αυτοπεποίθηση, σχεδόν γαλήνιος στη χαλαρή του στάση και είχε τεράστια αίσθηση του χιούμορ ».